SADA SU KAO STRANCI, A NEKADA... Marija Ana i Filip smuvali su se u RIJALITIJU i bez blama VODILI LJUBAV pred kamerama! Sve AKCIJE bivših ljubavnika na jednom mestu! (VIDEO 18+)
Marija Ana i Filip su imali burnu vezu, Foto: Printscreen Youtube

a bilo ih je mnogo

SADA SU KAO STRANCI, A NEKADA... Marija Ana i Filip smuvali su se u RIJALITIJU i bez blama VODILI LJUBAV pred kamerama! Sve AKCIJE bivših ljubavnika na jednom mestu! (VIDEO 18+)

Njihov odnos je sada veoma hladan, ignorišu se i oboje pričaju kako su se ohladili jedno od drugog, ali je zato u prošlosti njihova veza bila veoma burna i strastvena

Objavljeno:

Ovonedeljnog vođu rijalitija Zadruga, Filipa Đukića, sinoć je dočekalo veliko iznenađenje. Na imanje u Šimanovcima je ušla njegova bivša devojka, Marija Ana Smiljanić, sa kojom je otpočeo vezu u rijalitiju Farma, a po izlasku u stvarni svet ona je pobacila i izgubila njegovu bebu.

Njihov odnos je sada veoma hladan, ignorišu se i oboje pričaju kako su se ohladili jedno od drugog, ali je zato u prošlosti njihova veza bila veoma burna i strastvena.

Njihova romansa počela je u rijalitiju Farma
Njihova romansa počela je u rijalitiju Farmafoto: Printscreen Youtube

Marija Ana i Filip su se smuvali pred kamerama rijalitija Farma i to u poslednjoj, sedmoj sezoni iz 2016. godine. I ostali su upamćeni po vratolomnim scenama seksa. Da se prisetimo nekih najupečatljivijih scena.

Počelo je jednim vrelim "ručnim radom"...

Pa su potom prešli na krevet, a o tome se naširoko pisalo po tabloidima:

A onda su prešli na druge akrobacije i imali seks na neverovatnom mestu - na krovu Farme:

Ovaj par je vezu nastavio i u stvarnom svetu, a čak se i verio. Nažalost, uz raskid je stigla vest da je Marija Ana pobacila i izgubila bebu koju je čekala sa Filipom.

Nakon što ju je, kako Smiljanićeva tvrdi, ostavio i ušao u Zadrugu, ona je bila šokirana.

Oni su čak bili vereni
Oni su čak bili verenifoto: Printscreen Instagram

- Ne znam više ni ja da li sam dobro. Zatečena sam zbog onoga što se desilo, u šoku sam, nisam bila obaveštena da će Filip ulaziti niti da to planira. Najgore od svega je što sam ja u neizvesnosti, ne znam da li da čekam, ušla bih tamo i napravila bih havariju i, u neku ruku, nije mi svejedno ako bi se sad dohvatio sa nekom ribom, tako da sam bukvalno u bunilu - rekla je tada Marija Ana za Pink.rs.

Od te silne strasti sada čini se nema ničega. Mada, Smiljanićeva je tek sinoć ušla u Zadrugu i ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati njihov odnos.

Bonus video ZAIGRAO SE: Biković hteo svima da pokaže kako barata pištoljem, a onda je vrištao kao žena!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.