ĐEKSON URLAO KAD JE SAZNAO DA MU JE BIVŠA TRUDNA: Koji je ona DEBIL, znaš ti šta smo mi sve prošli?! (VIDEO)
Đeksonu je teško palo saznanje da je njegova bivša devojka trudna i da je pred udajom, Foto: Printscreen Youtube

ne veruje

ĐEKSON URLAO KAD JE SAZNAO DA MU JE BIVŠA TRUDNA: Koji je ona DEBIL, znaš ti šta smo mi sve prošli?! (VIDEO)

Đekson je i posle dugog razgovora sa Sanjom bio u neverici šta mu je rekla nova zadrugarka, pa ispričao kako je bila vatrena njihova ljubav

Objavljeno: 17:27h

Sanja Jakšić, dobra drugarica bivše devojke Nemanje Đerića Đeksona je održala svoje obećanje da će Đeksonu odati tajnu da je njegova bivša Tanja u drugom stanju i da se udaje u junu ili julu.

Sanja mu je to obrazložila opravdavajući svoju drugaricu time da je to što je on imao ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški bilo ponižavajuće za njegovu bivšu devojku, a on je planuo.

Veoma je burno reagovao
Veoma je burno reagovaofoto: Printscreen

- Šta ponižavajuće, znaš ti šta smo mi sve prošli, koji je ona g*vnar, mesec i po dana nađe lika i ono, jel ona normalna?! Sad i da abortira neću da budem sa njom. Koji je ona debil. Ona bleji sa debilima nema jednog pravog prijatelja da joj kaže: "Alo, jesi li normalna, bre?!". Maksimum što može da se desi da se ne vidimo mesec dana, sad se nismo videli četiri i po meseca i dokaz da ona ne može da izdrži četiri i po meseca da ne zatrudni riba. Ja stvarno mislim da nije toliki retard da ona mene sada lera. Koliko god da je srećna sa njim, mislim da nije toliki debil - nije mogao da veruje.

Đekson je i posle dugog razgovora sa Sanjom bio u neverici šta mu je rekla nova zadrugarka, pa ispričao kako je bila vatrena njihova ljubav. Takođe, on je priznao da se ne kaje ni zbog čega što je imao sa bivšom učesnicom Zadruge.

Ipak se ne kaje zbog veze koju je imao sa Minom Vrbaški
Ipak se ne kaje zbog veze koju je imao sa Minom Vrbaškifoto: Printscreen Youtube

- Znao sam da sam je izgubio, ali da uvek mogu da je vratim. Niko je ne poznaje kao ja, niko je neće j*bati kao ja, niko se neće ložiti na nju kao što sam ja. Može taj lik da se loži na nju ne znam koliko, ona je stvarno preslatka. Ali taj način na koji sam se ja ložio na nju to je nešto od čega ja nisam mogao da pobegnem - priznao je Đekson.

Pogledajte na video snimcima kako je Đekson reagovao:

Bonus video Šta god radili kasnije - nebitno je: Poznati glumci koje ćemo pamtiti samo po jednoj ulozi

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.