PA OVO NEMA NI U NAJBOLJIM ŠPANSKIM SERIJAMA: Fudbaler sa kojim je Kija VARALA Slobu se DRUŽI sa jednim zadrugarom (FOTO)
Sudeći po prepisci koja je procurela, Kija je varala Slobu sa fudbalerom Stefanom Šebezom, Foto: Printscreen

NEMA KRAJA

PA OVO NEMA NI U NAJBOLJIM ŠPANSKIM SERIJAMA: Fudbaler sa kojim je Kija VARALA Slobu se DRUŽI sa jednim zadrugarom (FOTO)

Na Šebezovom Instagram profilu može se videti fotografija na kojoj je on zagrljen sa još jednim učesnikom Zadruge

Objavljeno:

Kao bomba je odjeknula vest da Kristina Kija Kockar, prevarena supruga učesnika Zadruge Slobe Radanovića, baš i nije toliko fina kakvom se predstavlja.

Mediji su objavili Kijino dopisivanje sa fudbalerom Stefanom Šebezom, u kojem njih dvoje razmenjuju nežne reči i dogovaraju se da se vide. On joj piše da mu nedostaju njeni poljupci i da jedva čeka da se vide.

Banja Di Luka ??

A post shared by Stefan Šebez (@stefansebez) on

Šebez je za Kurir rekao da ne želi da priča o tome, i da je pomislio kako je izbrisao sve te poruke, praktično potvrdivši da je sve istina. I kad pomislite da je to već dovoljno zanimljivo, ima još.

Na Šebezovom Instagram profilu može se videti fotografija na kojoj je on zagrljen sa još jednim učesnikom Zadruge, Anđelom Rankovićem. Anđelo i Kija retko kad komuniciraju, ali je sasvim moguće da on zna šta se dešavalo sa njom i Šebezom, jer su očigledno prijatelji.

???

A post shared by Stefan Šebez (@stefansebez) on

Inače, Anđelo je bio u veoma dobrim odnosima sa Slobom, ali se više ne druže, jer je Slobina ljubavnica iz rijalitija, Luna Đogani, bila neprijatna prema Anđelovoj devojci, Teodori Džehverović.

Izgleda da Sloba nije jedini preljubnik u ovoj vezi
Izgleda da Sloba nije jedini preljubnik u ovoj vezifoto: Printscreen Youtube

Anđelo, dakle, u rukama najverovatnije ima informaciju koja može da ocrni Kiju pred gledaocima i učesnicima Zadruge. Tako bi Sloba, kojeg svi nazivaju preljubnikom zbog veze sa Lunom, postao žrtva i pozitivac. U svakom slučaju, biće još haosa oko Slobe, Lune i Kije, tek je počelo.

Bonus video POTPUNO ISCRPLJEN: Milan Stanković završio na infuziji!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.