U ČITAVU PRIČU UMEŠAĆE SE I PRAVOSUDNI ORGANI! Anabela rešila da tuži Kiju, a za to IMA I VIŠE NEGO DOBAR RAZLOG!
Anabela rešila da Kiji zagorča život, Foto: Printscreen

IZNELA ŠOKANTNE DETALJE PRE ZADRUGE

U ČITAVU PRIČU UMEŠAĆE SE I PRAVOSUDNI ORGANI! Anabela rešila da tuži Kiju, a za to IMA I VIŠE NEGO DOBAR RAZLOG!

Pretila mi je telefonom pre nego što je ušla u rijaliti i onda je rekla da joj je hakovan ili ukraden telefon, priča Anabela

Objavljeno: 11:57h

Marija Kulić, majka nove zadrugarke Miljane Kulić, ne podržava blogerkin postupak što je ušla u vezu sa Slobom, a ni njegovu ženu Kiju koja je ušla da živi sa njima u Beloj kući.

- Ja nikako ne opravdavam Lunu, ali ova devojka da posle svega uđe da gleda tu, oni su započeli vezu, neće oni sada tu kada je ona došla da kažu, e beži tu, ne znam koji je to razlog. Meni je to van pameti - rekla je Kulićeva.

Luna i Sloba bez problema razmenjuju nežnosti pred Kijom
Luna i Sloba bez problema razmenjuju nežnosti pred Kijomfoto: Printscreen Dailymotion

Anabela je povodom ovoga prokomentarisala da je tužila Slobinu suprugu zbog toga što ju je pre ulaska u rijaliti uznemiravala porukama, što je Mariji u prvih mah bilo apsurdno, ali kada je pevačica iznela sve činjenice, ona je zanemela.

- Ja sam majka tri ćerke, nije u redu da mi se preti ni na kakav način. Imala sam pravo da komentarišem, ona mi je to zamerila i Kija mi je vrlo otvoreno zapretila. Na sudu i policiji je da proceni da li je ta pretnja bila ili ne - rekla je Anabela, a potom dodala:

- Pretila mi je telefonom pre nego što je ušla u rijaliti i onda je rekla da joj je hakovan ili ukraden (telefon) šta već... - objasnila je pevačica.

Anabelu su uplašile poruke koje joj je Kristina slala
Anabelu su uplašile poruke koje joj je Kristina slalafoto: Dragan Kadić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.