SKANDALOZNA ISTINA O TEODORINIM KONTROVERZNIM LJUBAVIMA PRE ZADRUGE: Celu porodicu uselila kod bivšeg, nisu hteli da mu izađu iz stana! (FOTO)
Uselila celu porodicu kod dečka, Foto: Printscreen

ovo nije normalno!

SKANDALOZNA ISTINA O TEODORINIM KONTROVERZNIM LJUBAVIMA PRE ZADRUGE: Celu porodicu uselila kod bivšeg, nisu hteli da mu izađu iz stana! (FOTO)

Bilo je tesno za njih petoro, jer je Teodorin bivši živeo u malom stanu, ali mislio je da će to kratko trajati

Objavljeno:

Pevačica Teodora Džehverović, koja boravi u rijalitiju “Zadruga”, svaki čas se izvinjava bivšem dečku, fudbaleru Kristianu Ipši, kojeg je u rijalitiju prevarila sa manekenom Anđelom Rankovićem. Međutim, kako saznajemo, Teodora je pre fudbalera bila dugo u vezi sa klavijaturistom Savom Jankovim, kod koga se u jednom trenutku uselila sa svojom porodicom.

- Sava i Teodora su se mnogo voleli i imali su velike planove, te su u jednom periodu veze živeli zajedno u stanu koji je on iznajmljivao na Novom Beogradu. Ništa tu ne bi bilo čudno da pevačica nije celu svoju porodicu uselila kod dečka, i to za džabe - priča anonimni izvor za naš magazin i dodaje:

- Njeni roditelji i brat su mu rekli da bi oni živeli privremeno kod njega dok traje renoviranje njihovog stana. Bilo je tesno za njih petoro, jer on živi u malom stanu, ali mislio je da će to kratko trajati. Međutim, Teodorina porodica je nastavila da živi kod njenog dečka i kada je renoviranje njihovog stana završeno. On je plaćao kiriju za stan i zbog toga su se često svađali. Teodorina porodica živela je tu bar nekoliko meseci - otkriva izvor.

Teodora, Anđelo i njena majka u Zadruzi
Teodora, Anđelo i njena majka u Zadruzifoto: Printscreen Youtube

Sava Jankov je potvrdio ova saznanja, ali nije želeo da detaljiše.

- Tačno je da smo u jednom periodu živeli zajedno, ali ne bih da to komentarišem. Ta priča je završena pre godinu dana, svako je krenuo svojim putem, bilo je šta je bilo, to bih zadržao za sebe - rekao je Teodorin bivši i dodao da ne gleda pevačicu u “Zadruzi”.

Sa druge strane, Teodorina majka Gordana Džehverović nije želela da prizna kako je živela u stanu ćerkinog dečka.

- Nismo živeli zajedno - kao iz topa je rekla Gordana i usmerila priču na drugu stranu.

- Teodora je bila u vezi sa tim momkom tri i po godine, ja sada ne bih da ga pominjem, jer se dečko uopšte ne bavi javnim poslom. On jeste klavijaturista, ali radi i kao vaspitač u vrtiću. Imali su lepu vezu, bez turbulencija i problema. Rastali su se jer je on bio ozbiljan, želeo je da se oženi, a Teodora je htela da gradi karijeru i putevi su im razišli - rekla je Gordana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.