NE ZNAMO DA LI JE LEPŠA MAMA, BEBINO IME ILI FOTKA IZ PORODILIŠTA! Bivši dečko Ane Ivanović i prelepa misica dobili sina! (FOTO)
Milica i Ivan na svom venčanju, Foto: Printscreen/Instagram/milicajelic

sin im je rođen van granica srbije

NE ZNAMO DA LI JE LEPŠA MAMA, BEBINO IME ILI FOTKA IZ PORODILIŠTA! Bivši dečko Ane Ivanović i prelepa misica dobili sina! (FOTO)

Milica Jelić, Mis Srbije za 2010. godinu, i njen izabranik, sportista Ivan Paunić, postali su roditelji naslednika, a kako košarkaš od prošle godine igra u turskom klubu Tofaš, odabrali su da porođaj bude obavljen u gradu Bursa

Objavljeno:

Milica nije krila sreću što je na svet došao Luka, pa je svima navela šta joj je na srcu.

- I onda se dogodi taj tren. Muk, kada ne znaš ni šta bi pametno rekao, napisao, ni kako opisao taj osećaj. Taj momenat kada sve ostalo prestaje i kada shvatiš smisao svega. Podariti život nekom je najveća čast koju mi žene imamo. Luka, Ivan i ja vam od srca želimo srećnu novu godinu, da vas sve čuva dragi Bog - navela je Jelićeva nakon porođaja.

- Dala sam ti život, ti si meni dao razlog da živim - dodala je misica na društvenim mrežama.

Ivan i Milica su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u avgustu prošle godine, a u novembru su svima otkrili da očekuju bebu.

Podsetimo, Paunić je bio u kratkoj vezi sa teniserkom Anom Ivanović, koja ga je ostavila nakon svega tri meseca. Tada se pričalo da su Anini roditelji bili protiv njihove veze, a kada je informacija da su otpočeli romansu došla do medija, teniserka je rešila da ga stavi tačku na njhovu ljubav.

- Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno, a sve zbog medija - rekao je tada Ivan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.