TRUDNA MILJANA SE ZALJUBILA U ZADRUZI: Nećete verovati u koga, TRAŽILA JE DA JE IZMASIRA!
Miljana Kulić je unela haos u rijaliti Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

rijaliti

TRUDNA MILJANA SE ZALJUBILA U ZADRUZI: Nećete verovati u koga, TRAŽILA JE DA JE IZMASIRA!

Primetio sam ko ti se sviđa! Gledaš ga drugačije! Ja sam psiholog - rekao je Milan

Objavljeno: 08:44h

Trudnica Miljana Kulić je postala zvezda "Zadruge", unela je pometnju među zadrugarima, a već je uspela da se posvađa sa Teodorom Džehverović i njenom majkom Gordanom.

Ona je ušla je u svađu i sa Lunom i Slobom, ali i sa Macom Diskrecijom za koju ističe da ima lepo mišljenje, ali da joj zamera što je u lošim odnosima sa majkom.

Najbolje se slaže sa novinarom Milanom Miloševićem, koji je danas u toku razgovora u dvorišu, Miljani rekao da zna na kog cimera je bacila oko.

- Primetio sam ko ti se sviđa! Gledaš ga drugačije! Ja sam psiholog! Nekako si ga odvojila od ostalih! Nisam rekao ime, tako da ne može niko da zna! On je sada unutra. Kulturan, fin - rekao je Milan.

On nije izgovorio ime, već je isto Miljana njemu pročitala sa usana, može samo da se predpostavi o kome se radi. U užem krugu su Anđelo Ranković, koga je Miljana sinoć nahvalila pred njegovom devojkom Teodorom Džehverović, koja je sve čula i kojoj nije bilo drago što to čuje, a zatim se Kulićeva raspitivala za manekena.

Miljana je bliska i sa Vojketom Đansom, koji u "Zadruzi" ima romansu sa Sarom Reljić. Ona je ovom zadrugaru ranije danas rekla da je srećna što je on pevač sa kojim će moći da se druži.

Pošto je Milan rekao da se ukućanin koji se svideo Miljani, po njegovom mišljenju, nalazi u kući, a Vojke tada bio u dvorišu onda se može zaključiti da to nije Vojke. Za Kulićevu se vezuju i priče da joj se dopada i reper Nemanja Đerić Đekson.

Od Nikole Arsića, fitnes instruktora, trudnica je sinoć tražila da je izmasira, a ovaj stanar ispao je džentlmen, pa je Miljani prepustio svoj krevet, da bi imala gde da spava, a on je noć prespavao u pabu.

Pogledajte snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.