ZAR I NA BOŽIĆ DA OVAKO POLUDE?! Izbio stravičan haos u Zadruzi, Sloba i Mića u klinču, Luna ih razdvajala! (VIDEO)
Luna je razdvajala Miću i Slobu, Foto: Printscreen

nemaju ni stida ni srama

ZAR I NA BOŽIĆ DA OVAKO POLUDE?! Izbio stravičan haos u Zadruzi, Sloba i Mića u klinču, Luna ih razdvajala! (VIDEO)

Iako je Veliki šef u mnogim situacijama zadrugarima priredio bogat trpezu i obezbedio sve potrebne namirnice za pristojan život u "Zadruzi", neki od njih su i na takav luksuz imali primedbu, a u tome je prednjačio Nemanja Đerić Đekson

Objavljeno:

Zbog ovog poteza, veliki broj zadrugara ga je osudio. Umesto da najsrećniji praznik provedu u miru i slozi, zadrugari nisu mogli, a da se ne suzdrže od svađa ne bude makar jedan dan. Đekson se posvađao sa Lepim Mićom, a potom su se u svađu ukljičili i Sloba Radanović i Luna Đogani.

Čini se da zadrugarima mora sve da se servira na tacni, kako bi bilo po njihovoj volji. Sloba je prebacio Mići kako je on taj koji se uvek žalio da je gladan, a on to demantovao, pa su zbog toga ušli u žestok verbalni okršaj.

- Jedno je biti gladan, a drugo je gladovati - rekao je Mića, na šta mu je Sloba odbrusio: "A to što govoriš svaki dan da si gladan to znači da ne gladuješ", a onda su produbili svađu i počastili se uvredama.

Cela prostorija je odjekivala u božićnoj noći od Slobine i Mićine vike. Luna se uplašila da će izbiti tuča između njih kada je videla da su se uneli jedan drugome u facu i počela da ih razdvaja, a obezbeđenje je nadgledalo situaciju. Srećom, nije bilo potrebe da reaguju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.