VESNA RIVAS NAPUŠTA RADIKALE I ŠEŠELJA! Klela se u njega, a sad prelazi u DRUGU STRANKU! Jadna ona kad Voja sazna gde... (FOTO)
Vesna u kući drži Šešeljevu statuu, Foto: Dragan Kadić

posle 20 godina članstva

VESNA RIVAS NAPUŠTA RADIKALE I ŠEŠELJA! Klela se u njega, a sad prelazi u DRUGU STRANKU! Jadna ona kad Voja sazna gde... (FOTO)

Ja sam počasni član s počasnom karticom koju je potpisao lično Šešelj, hvalila se učesnica Parova

Objavljeno:

Vesna Rivas više neće da bude radikalka! Učesnica „Parova“ rešila je da napusti Vojislava Šešelja i priključi se Socijalističkoj partiji Srbije.

Ona je ovu odluku donela jer ju je razočarao cimer Sulejman Spaho, koji je, kao i ona, član Srpske radikalne stranke. Nekadašnji poslanik odbio je debatu s bivšim socijalistom Aleksandrom Požgajem pred kamerama u rijalitiju, što je Vesnu naljutilo.

- Spaho je veliko stranačko razočaranje! Htela sam da uletim i da ga pokrijem. Ovaj čovek je bio 10 godina u parlamentu i ako je nešto naučio, to je da vodi debatu. Aleksandar Požgaj ga je izazvao u ime socijalista, bacio je rukavicu protivniku iz radikala. On je to odbio. Mislim da će biti sankcionisan jer se ovo nije desilo otkad je gavran pocrneo. Voja Šešelj nikada nije pobegao s bojnog polja. Ovaj ovde je obrukao partiju i ovo će biti glavna tema posle praznika - rekla je besno Vesna i otkrila svoju odluku:

Spaho je loš čovek i muka joj je od svega
Spaho je loš čovek i muka joj je od svegafoto: Dragan Kadić

- Zato što je Spaho ispao loš čovek, ja posle 20 godina članstva u SRS, čim izađem iz „Parova“, napuštam stranku i prelazim u socijaliste - izjavila je Rivasova.

Spahu su njene reči uvredile, pa ju je napao da je za dve decenije članstva samo dva puta platila članarinu, ali mu ona nije ostala dužna:

- Ja sam počasni član s počasnom karticom koju je potpisao lično Šešelj - poručila je Vesna Sulejmanu i počela da hvali predsednika SRS.

- Voja je svima pokazao zube, pa čak i pred Haškim tribunalom, a ovaj ovde ne sme da sedne s Požgajem da imaju duel. Spaho je politički fikus - završila je Vesna diskusiju.

Spaho je zatim poručio da je odbio debatu jer rijaliti nije mesto za priču o politici, ali nije dobio podršku cimera, koji su želeli da vide njegov duel s Požgajem.

Kad Voja čuje da ide kod Dačića, odrećiće je se preko novina
Kad Voja čuje da ide kod Dačića, odrećiće je se preko novinafoto: Dragan Kadić

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.