ZBOG NJE NAM SE SMUČIO ŽIVOT! Baca ULOŠKE gde stigne, a DLAKE... Otkriveno koja se Zadrugarka NE KUPA, ali nije to ono najgore! (VIDEO)
Svi su Lunu optuživali da ne pere kosu i ne kupa se, Foto: Printscreen

bitno da je uvek polugola

ZBOG NJE NAM SE SMUČIO ŽIVOT! Baca ULOŠKE gde stigne, a DLAKE... Otkriveno koja se Zadrugarka NE KUPA, ali nije to ono najgore! (VIDEO)

U Zadruzi ima mnogo nevaspitanih ukućana, ali jedan se posebno izdvaja, što po rečniku, što po higijeni

Objavljeno:

Učesnici rijalitija dobili su zadatak da izglasaju najnevaspitaniju osobu. Ovo pismo izazvalo je nove sukobe, a među najglasnijima bio je Lepi Mića koji je poznat po svojim psovkama. Mnogi zadrugari su upravo navodili njega kao najnevaspitanijeg, ali on je imao druge na umu.

Lepi Mića je imao svoje argumente o tome šta smatra nevaspitanjem, pa je izjavio da su po njegovom mišljenju to uglavnom sve ukućanke, s obzirom na to da ne vode računa o higijeni. Posebno je izdvojio Macu Diskreciju.

Maca retko kada pere kosu, nikad se ne šminka, ali bitno da ima silikone
Maca retko kada pere kosu, nikad se ne šminka, ali bitno da ima silikonefoto: Printscreen

- Maco, pi*ka ti materina, prva kažeš šta imaš i onda ne dozvoljavaš nikom drugom da priča. Ja sam nevaspitan zato što psujem. Maco, se*em se u usta tvojim fanovima. Ovde su žene veoma neuredne. Svuda po podu su dlake, bacaju uloške gde stignu. Jelena jeste nevaspitana, ali ako ćemo tako onda tu su i Maca i Žiža. Nekupanje je osnova nevaspitanja. Svi smo isti ovde što se tiče psovanja, jedno Vojke ne psuje. Ovde ima mnogo nevaspitanih, ali ako treba jednog da navedem onda je to Maca Diskrecija, ona je ovde najnekulturnija - rekao je Lepi Mića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.