ONA SE ČEKALA DA STIGNE: Anabela ušla u Zadrugu i odmah oplela po Kiji, Sloba i Luna su zinuli u nju dok su slušali šta priča! (VIDEO)
Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Samo se nastalja...

ONA SE ČEKALA DA STIGNE: Anabela ušla u Zadrugu i odmah oplela po Kiji, Sloba i Luna su zinuli u nju dok su slušali šta priča! (VIDEO)

Majka učesnice rijalitija je podelila nekoliko saveta svojoj ćerci

Objavljeno:

Nakon oca Slobe Radanovića i majke Kije Kockar, u Zadrugu je ušla i Anabela i pred učesnicima odlučila da kaže šta joj je na pameti.

SRAM GA BILO GODINA I PONAŠANJA: Slobin otac ušao i BRUTALNO OPSOVAO Kiju kad je došla da ga pozdravi! Sloba skočio da je brani! (VIDEO)

Kija je bila zbunjena kada je videla popularnu pevačicu, a onda se Anabela odmah odvojila sa strane i pozvala Lunu i Slobu. Ćerki je savetovala da se mane prijateljstva sa Kijom jer joj to ništa dobro neće doneti.

Anabela Atijas i Sloba Radanović
Anabela Atijas i Sloba Radanovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nije iskrena, ne ide nikako... Tata ti je nasekiran, baka ludi. Ne ide nikako. Samo kurtoazija, fino, kulturno, vaspitano. Nikakvo druženje. Njeno ponašanje je prešlo sve granice. Nemoj da se osećaš da si dužna ništa. Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ovo je totalno neiskreno - savetovala ju je Anabela.

STIGLO POJAČANJE: Kijina majka ušla u Zadrugu i odmah OSULA PALJBU na Slobu! Hteo čovek U ZEMLJU DA PROPADNE! (VIDEO)

Kiju je nazvala i voajerom, aludirajući na to da samo prati dešavanja želeći da bude u toku i postane bliska sa Lunom. Anabela je napomenula i da Luna ima punu podršku porodice, a najviše pozdrava joj šalje i Anabelin suprug Andrej.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Nevena Božović

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.