OPASNO ZAKUVAO ČORBU: Miki i Đekson se POSVAĐALI zbog NJIH DVOJE, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)
Zadrugari se opasno posvađali, Foto: Printscreen/Pink

zadruga

OPASNO ZAKUVAO ČORBU: Miki i Đekson se POSVAĐALI zbog NJIH DVOJE, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

Miki Đuričić je zakuvao čorbu izjavom koju je dao

Objavljeno:

Zadrugari su sinoć igrali "igru istine" a ona je pokrenula lavinu svađa koje su trajale duboko u noć. Jedna od onih koja je obeležila veče bila je između Mikija Đuričića, Marka Janjuševića Janjuša i Nemanje Đerića Đeksona. Sve je počelo pričom o tome da li se nešto desilo između Janjuša i Sare.

Naime, dobro je poznato da su Sara Reljić i Janjuš bili veoma bliski iako je ona ostvarila neku vrstu romanse sa Vladanom Vojnovićem Vojketom na samom početku. Pevačica je čak napisala emotivno pismo košarkašu, do kog je portal Pink.rs došao u posed.

Međutim, nije samo pismo bilo tema sinoćne svađe, već neke mnogo veće stvari. Miki Đuričić je zakuvao čorbu izjavom koju je dao, a koja je uspela da posvađa Đeksona i Janjuša:

Ti si meni rekao da ti je Janjuš rekao da mu je Sara pu*ila ku*ac! Ja sam to čuvao kao oči u glavi, sad me baš briga! Ti si to meni rekao jer imaš problem zato što ti je Vojke ortak iz spoljnog sveta! Ti si to meni lično rekao - vikao je Miki!

Đekson i Janjuš se posvađali
Đekson i Janjuš se posvađalifoto: Printscreen/Pink

Meni i njemu (Slobi) si pričao tu priču za Saru i Janjuša, ti si nama to pričao! Ja znam za pismo, za pu*enje prvi put sad čujem! - branio se Đekson.

Janjuš je samo nemo posmatrao njihovu svađu, a onda je odlučio da uradi nešto što je sve iznenadilo:

Dabogda ja ne video svoje dete ako sam ja pipnuo Saru, poljubio je! Dabogda ja svoje dete ne video! Eto, ne mogu više da pričam o tome! - rekao je Janjuš.

Kako je akter ove priče bila i Sara Reljić, i ona je dala svoj komentar:

Meni je mnogo loše, drhtim, ne znam šta mi je! Prva stavka, pu*enje, ko god da je to rekao, je bolestan u mozak i ja ljudi ne znam zašto vi to pravite! Drugo, Janjuš i Vojke znaju šta je u pismu! Jedna osoba mi je rekla da si ti (Miki) rekao da si Janjušu i meni čuvao stražu! - rekla je ona.

Cela ova svađa trajala je veoma dugo, a da ne bi došlo do većeg incidenta, čak je i obezbeđenje ušlo u dnevnu sobu Bele Kuće. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku:

Bonus video:

SEKA ALEKSIĆ VAN SEBE: Pogledajte šta je mali Jakov uradio!

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.