SANDRI AFRICI JE BABA KUPILA JAHTU, AL' OVA PRIČA JE JOŠ BOLJA! Otkrivamo odakle Ani Korać novac za estetske operacije i skupu odeću! (FOTO)
Ana je operisala grudi, usne, jagodice i šta sve ne još, Foto: Printscreen/Instagram/ ana_korac

pričalo SE DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM

SANDRI AFRICI JE BABA KUPILA JAHTU, AL' OVA PRIČA JE JOŠ BOLJA! Otkrivamo odakle Ani Korać novac za estetske operacije i skupu odeću! (FOTO)

Još pre samog ulaska u "Zadrugu" podigla se velika medijska pompa oko Ane Korać, koju su mnogi optuživali da se bavi najstarijim zanatom

Objavljeno:

Ana je često bila viđena u društvu sa Sorajom Vučelić, koja konstantno demantuje da ima bilo kakve veze sa prostitucijom. Zadrugari su često spekulisali o tome odakle Koraćevoj novac za brojne estetske zahvate koje je uradila na svom telu, a u kraj ovim pričama je konačno poželeo da stane njen dečko.

Reč je o izvesnom Filipu Mijatovu, biznismenu koji već dve decenije posluje u Londonu, a on tvrdi da upravo on Ani finansira putovanja, brendiranu garderobu, tašne i cipele.

- Garantujem da Ana nije prostitutka jer da se k*rva imala bi pare, a nema ni dinara. Znam svaki njen korak i pre nego što je ušla u "Zadrugu". Pa, ona me zove kada sam u Engleskoj i kaže mi: "Ej, aj mi pošalji 100 evra, nemam para". Zato joj ja priuštim sve što joj treba. Pre ulaska u rijaliti sam je vodio u Tursku da operiše nos, jagodice i da iscrta obrve kako bi bila lepa - opravdao je svoju izabranicu biznismen.

#mybestie ?❤?

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on

- Moj "Maserati" joj je na raspolaganju kad god joj treba. Nisam ga prepisao na njeno ime, ali kao da je Anin. Čak stoji u njenoj garaži - nastavio je Filip dalje svoju priču, otkrivajući da je to onaj isti automobil koji je pre nekoliko meseci pozajmio Soraji, kada su ga nepoznati počinitelji zapalili.

- Ne bavim se ja tim stvarima (prim.aut. "mutnim poslovima), imam ozbiljan posao u IT sektoru. Ono što ja radim je naučna fantastika za Srbiju. U Beograd dolazim s vremena na vreme i trošim pare, a zarađujem ih u Engleskoj.

?

A post shared by ?Ana Korać? (@ana_korac) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Hit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.