OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO, KIJA ZAMALO DA NABODE JELENU: Uloške ne menjaš po tri- četiri dana, krilca ti ispadaju po podu! (VIDEO)
Kija izgubila kontrolu, Foto: Printscreen

žestoki okršaj

OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO, KIJA ZAMALO DA NABODE JELENU: Uloške ne menjaš po tri- četiri dana, krilca ti ispadaju po podu! (VIDEO)

Jelena Golubović i Kristina Kija Kockar imale su konflikt zbog kog je obezbeđenje moralo da reaguje!

Objavljeno:

Dok su ostali zadrugari vredno ispunjavali zadatke, Jelena je započela raspravu. Ovog puta je napala Kristinu Kiju Kockar kako ostavlja svoje stvari na njenom krevetu i to joj je zasmetalo.

- Stavljaš svoje stvari na moje stvari! Ajde skloni to i idi kod tvog druga Miljana. I skloni se od mene glupačo idi da te l*že malo Sloba, malo Andrija - počela je Jelena.

Kija je, isprovocirana Jeleninom izjavom u trenutku želela da je napadne, ali je shvatila da je to samo još jedna Jelenina prljava igra.

Obezbeđenje ih razdvajalo
Obezbeđenje ih razdvajalofoto: Printscreen

- Ja ću svoje stvari da ostavljam gde ja poželim. Ti ne možeš da mi zabraniš. Miljan je mala maca za mene, ali bolje je da se sada sklonim jer su tvoje stvari toliko prljave i odvratne... Ne mogu da verujem koliko smrde - odgovorila je Kija.

Iako je delovalo da će se rasprava ubrzo završiti, Jelena je napravila totalni haos. U žučnoj raspravi pojavio se i Miljan koji je izjavio da ne može da veruje sa kim deli sobu i dao primendbu na njenu higijenu.

- Ti ćeš mene da prozivaš jadnice jedna! Samo se pogledaj koliko si odvratna! Ti uloške ne menjaš po tri- četiri dana, bre! Krilca ti ispadaju po podu. Jesi li ti normalna!? Imaš 50 godina, a zoveš mamu da ti pošalje krem, idi leči se - sasuo je Miljan sve Jeleni u lice.

U svađu su se umešali i ostali ukućani
U svađu su se umešali i ostali ukućanifoto: Printscreen

Izazvani reakcijom Jelene, prekršili su dogovor da se neće svađati do Božića, a ona je i na to imala prigovor koji je dala Miljanu i prozvala ga da ne veruje u Boga.

- Sram te bilo, ti ne znaš za Boga! Ja ni sa Mikijem nisam u dobrim odnosima, ali smo se dogovorili da se do Božića nećemo svađati i da ćemo pokušati da zakopamo ratne sekire. A ti ne veruješ u Boga i zato to radiš, sram te bilo - odgovarala je Jelena.

Ovo je samo još jedna u nizu rasprava koja je tek započeta, pogledajte kako je sve izgledalo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.