Kija otkrila šokantne stvari o LUNINOM BIVŠEM DEČKU! Đoganijeva zanemela, nije mogla da veruje svojim ušima, a ne možemo ni mi! (VIDEO)
Luna i Srđan su nekada bili ludi jedno za drugim, Foto: Printscreen/Instagram

je l' vi verujete u ovo?

Kija otkrila šokantne stvari o LUNINOM BIVŠEM DEČKU! Đoganijeva zanemela, nije mogla da veruje svojim ušima, a ne možemo ni mi! (VIDEO)

Luna je sa njim imala ozbiljne planove, a više puta ga je pomenula i u rijalitiju u kom se nalazi

Objavljeno:

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar, ljubavnica i supruga Slobe Radanovića, udružile su snage i postale vrlo bliske prijateljice, a u svojim razgovorima otkrile su i neke šokantne detalje.

Kako njih dve sve više vremena provode zajedno, stigle su da pričaju i o Luninim bivšim momcima. Kada je Đoganijeva pomenula jednog od njih, ispostavilo se da je on gej, bar tako Kija tvrdi.

Luna se izjadala da se taj njen bivši dečko dopisivao sa drugom devojkom i da je to bio kraj. Kija je rekla da je u pitanju maneken, pa nije teško pretpostaviti o kome su razgovarale, jer se ovoj Luninoj vezi dosta pisalo po novinama - radi se o manekenu Srđanu Sariću.

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on

Njih dve su se trudile da šapuću i da ih niko ne čuje, ali očigledno su zaboravile da su u rijalitiju i da je sve pokriveno kamerama.

Pogledajte kako je tekao njihov razgovor:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.