POSLE RADE, LUNA ZARATILA I SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ: Pevačica joj ZAPUŠILA USTA KAO NIKO!
Foto: Printscreen Instagram

NE DA LUNA SLOBU

POSLE RADE, LUNA ZARATILA I SA KATARINOM ŽIVKOVIĆ: Pevačica joj ZAPUŠILA USTA KAO NIKO!

Pevačica Katarina Živković je gostovala u Zadruzi i tada je, ni kriva ni dužna, došla u centar pažnje zbog ljubomore učesnice Lune Đogani

Objavljeno:

Luna je tvrdila da njen rijaliti dečko Sloba Radanović flertuje s njom, i zbog toga je imala ljubomoran ispad.

Kaća je rekla šta misli ovom paru, a usput je govorila i o protekloj godini i planovima za 2018. godinu.

foto: Damir Dervišagić

- Protekla godina mi je bila naporna, teška, dugo sam radila ovaj album koji je tek sada izašao što se i vidi jer je zaista bez greške. Zadovoljna sam, kao i publika, i to je najbitnije. Što se tiče 2018, ne mogu ništa da planiram, osim nešto što je u vezi sa poslom. Kada je privatni život u pitanju, tu ne planiram, jer se ne kaže uzalud: "Dok vi planirate, Bog vam se smeje". Grešila sam puno. Dobro je što sam shvatila da su te greške trebale da mi se dese, bolje tada nego sada. Mnoge stvari sam naučila, nešto sam i popravila kod sebe i to je to. Sve u svemu, 2017. je bila dobra, nadam se da će 2018. biti bolja - kaže Katarina.

foto: Printscreen

Ono što je pevačici obeležilo kraj ove godine jeste gostovanje u Zadruzi. Tada je nastao problem između Slobe Radanovića, Lune Đogani i nje, te je rešila da o paru o kom pričaju mnogi iznese svoje mišljenje:

- To je ispalo kako jeste, ali moje najiskrenije mišljenje je da su oni divan par. Ako je to prava ljubav, volela bih da opstane do kraja. Imam razumevanja za njih, za nju, njene godine, to je zatvoren prostor, i ja sam u njenim godinama bila na Farmi i neke svoje postupke od tad ni dan danas ne razumem, tako da imam opravdanje za sve zadrugare, a posebno za Lunu i Slobu i njihovu vezu. On je taj koji je to njeno udvaranje aminovao i uzvratio. Za ljubav je potrebno dvoje. Sve je to individualna stvar, da li ćeš sebi nešto da dopustiš ili ne. Oboje su krivci za njihovu ljubav, ali ne mislim da je to nešto negativno - iskrena je Katarina za Pink.rs, zbog koje je Luna pravila ljubomorne scene i prebacivala svom dečku Slobi.

foto: Pink

Ipak, iako ne osuđuje Lunu, pevačica tvrdi da se nikad ne bi zaljubila u oženjenog muškarca:

foto: Printscreen Youtube

- Prema zauzetim muškarcima mi se nikad neće roditi nijedna emocija. To meni kao da je od rođenja usađeno. Zauzete muškarce ne gledam kao potencijalne partnere i to mi se ne može desiti. Ja sama sebi aminujem i određujem u kog ću se zaljubiti i tako nešto mi se nikad nije desilo. Čim je neko zauzet, za mene tu nema mesta - rekla je Katarina.

BONUS VIDEO: Jovana Jeremić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.