SVI SU IZGLEDA ZABORAVILI NA TEODORINOG DEČKA KOJI JE ČEKA NAPOLJU! Neće joj oprostiti, neka pročita njegove poruke kad izađe!
Foto: Printscreen

biće haosa kad izađe

SVI SU IZGLEDA ZABORAVILI NA TEODORINOG DEČKA KOJI JE ČEKA NAPOLJU! Neće joj oprostiti, neka pročita njegove poruke kad izađe!

Jutjub je preplavljen snimcima na kojima Teodora Džehverović i Anđelo Ranković razmenjuju nežnosti

Objavljeno:

Poslednji u nizu je snimak gde se njih dvoje nakon žučne svađe mire u garderoberu.

Čitava Srbija bruji da je tada Teodora oralno zadovoljila Anđela, a njena majka kaže:

- Njenom ocu nije prijatno da gleda takve scene. Ćerka mu je. Pričali smo o svemu što se događalo i toj poslednjoj sceni. Rekao je da to nije u redu, ali ja sam je branila da su takvi uslovi u kojima se trenutno nalazi, šta da radi.

Njena majka ističe da je ona oguglala na takve stvari i da više ne plače, iako teško podnosi sve što se dešava njenoj ćerki.

foto: Printscreen

- Mnogo mi je teško, žao mi je nje. Dva i po meseca sam plakala, ronila krokodilske suze. Jako smo vezane i sve mi to teško pada. Nije mi prijatno što ih svi napadaju. Nije mi jasno zašto je to tako, ona je komunikativna, ali se stiče utisak da jesu protiv njih. Ne znam, zasigurno je tu reč i o ljubomori. Ona ima 20 godina, a snimila je šest spotova koji broje milione, možda ima i toga. Mislim da im kradu sve iz ljubomore. Vidim da im ona ne odgovara istom merom pa me i to brine što se ne brani - kaže Gordana.

foto: Printscreen

Teodorina majka otkriva da je pevačica imala dečka kada je ušla u rijaliti, koga je očigledno prevarila unutra. Gordana kaže da je i sa njim pričala o svemu, ali da ne može da donosi odluke umesto ćerke.

- Imala je dečka, upoznala sam ga i pričali smo o svemu. Njemu je jako teško zbog svega što se dogodilo. On mi je kao sin i rekla sam mu to, rekla sam mu da je i nama teško što se tako sve završilo. Teodora je pre ulaska na imanje znala da će rijaliti dugo trajati i mislila je da on nju neće čekati. Eto, ispostavilo se drugačije. On mi je rekao da joj neće oprostiti to što ga je prevarila u rijalitiju, a ja ne želim da se mešam u to. Neka pročita poruke koje joj je ostavio kada izađe iz rijalitija i ispričaću joj šta smo razgovarali, pa nek odluči šta će - kaže Gordana kojoj se bivši zet očigledno dopadao.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.