NIJE MI DOBRO KAD JOJ VIDIM GRBU, UF... Isplivao snimak u kojem Luna STRAVIČNO VREĐA fizičku manu Divne DNK! (VIDEO)
Foto: Printscreen

zgražava joj se zbog fizičke mane

NIJE MI DOBRO KAD JOJ VIDIM GRBU, UF... Isplivao snimak u kojem Luna STRAVIČNO VREĐA fizičku manu Divne DNK! (VIDEO)

Luna je prvo uporno tvrdila da o Divni ništa loše nije pričala i da je branila kada su je ostali prozivali, ali sada vidimo da je lagala...

Objavljeno:

Ljubavna priča Lune Đogani i Slobe Radanovića jedna je od najlepših u istoriji srpskih rijalitija. Njihova veza za sada pobeđuje ograničenost prostora, teške uslove, pa čak i društvene stege, pa nekako nije ni čudno što imaju toliku podršku ljudi. Ipak, nisu svi njihovi gestovi za pohvalu.

Ognjen Amidžić je došao u kuću, pa je krenuo redom da postavlja pitanja zadrugarima. Kada je došao do Lune upitao ju je da li je istina da je na ružan način komentarisala grbu Divne DNK.

- Mame mi moje, Anabele mi, nikada nisam ništa ružno rekla o njoj. Čak i kada je komentarišu, "kamila" i slično, ja se osetim grozno, ništa mi ružnije nema od toga. I baš kažem Slobodanu, sva sreća što smo zdravi i što nemamo takvih problema, sigurno je strašno - izjavila je Đoganijeva.

Međutim, jedan snimak kog nema na Jutjubu krije inkriminušući razgovor u kojem se čuje kako Đogajeva izgovara zgražavajuće reči Radanoviću.

- Kad vidim ovu grbu nije mi dobro, kunem ti se. Baš mi je... uf - od reči do reči je tekst koji Luna izgovara. Video snimak kao dokaz možete pogledati ispod:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.