DVOSTRUKI ARŠINI I RUPE U ZAKONU: Skandalozni DETALJI UGOVORA maloletnice sa Zadrugom!
Foto: Printscreen

ko će da odgovori na ovo?

DVOSTRUKI ARŠINI I RUPE U ZAKONU: Skandalozni DETALJI UGOVORA maloletnice sa Zadrugom!

Realna pitanja koja zaslužuju odgovore

Objavljeno:

Boravak Mine Vrbaški u "Zadruzi" izaziva najviše podeljenih komentara na društvenim mrežama, te se mnogi čude kako Nemanja Đerić Đekson nije uhapšen zbog intimnih odnosa sa maloletnicom, kao i zbog čega se sama produkcija rijalitija ne tereti krivično za emitovanje video materijala u kom maloletna devojka pred kamerama stupa u seksualne odnose.

Najveći broj ovih napada ide na račun Ivane Vrbaški, Minine majke, zbog toga što ne izvede ćerku iz rijalitija jer joj je očigledno loše, što je svima jasno nakon brojnih nervnih rastrojstava, od kojih se jedno čak i okončalo rukom u zavoju.

foto: Printscreen

Međutim, Vrbaški tvrdi da je produkcija "Zadruge" potpisala ugovor sa njenom maloletnom ćerkom bez njenog znanja i odobrenja, što je protivzakonito, te zbog toga ona ne može da reaguje.

- Kada sam Mininu baku, koja je na samrti i s kojom je ona veoma bliska, odvela u bolnicu, molila sam ih da joj dozvole samo da je vidi. Odbijali su mi pozive. Produkcija je napravila ugovor s maloletnicom! Ali oni su država u državi, niko im ništa ne može - požalila se Ivana, a zatim dodala:

foto: Printscreen

- Moja ćerka je ovih dana psihički loše. Histerična je, bila je isečena. Niko me iz produkcije nije pozvao kad je bila povređena. Ja sam molila da mi dozvole da je vidim, želim da razgovaram s njom, da joj pomognem - nastavila je zabrinuta majka, da bi se naposletku osvrnula na dvostruke aršine kada je u pitanju Luna Đogani, kojoj su u posetu doveli majku Anabelu Atijas zbog mnogo manjih zdravstvenih problema.

- Nekim učesnicima dozvoljavaju da vide porodicu i da kontaktiraju s njima. Zar se tako pravi razlika? Neki su nevažni. Šta treba da uradim? Da odem sa bombom u Šimanovce, da napravim skandal? Pa posle svega, spremna sam i na to. Mogu i da prijavim da je moje dete tamo drogirano lekovima i ko zna čime, pa da im pošalju kontrolu. Ni to nije neizvodljivo!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.