UVEK MU JE BILA OGROMNA PODRŠKA! Šta se desilo, zašto je Sloba sve ZABORAVIO?! Kako su pred KAMERAMA pričali jedno o drugom pre 2 GODINE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

LJUBAV KAD PRESTANE NIŠTA NE OSTANE

UVEK MU JE BILA OGROMNA PODRŠKA! Šta se desilo, zašto je Sloba sve ZABORAVIO?! Kako su pred KAMERAMA pričali jedno o drugom pre 2 GODINE! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su već mesecima u centru pažnje zbog toga što su se "razveli" samo par meseci nakon sklapanja braka, i sve to izneli javnosti u rijalitiju

Objavljeno:

Vrlo brzo su se oboje snašli i našli nove partnere, ali snimci iz takmičenja Pinkove zvezde pokazuju da je između njih vladala velika ljubav.

Naime, Kristina i njena porodica su bili velika podrška kada se Sloba takmičio u emisiji Pinkove zvezde, a njih dvoje su bili zaljubljeni do ušiju.

- Ja imam veću tremu od Slobodana. On je zatvorena osoba i ne pokazuje u tom smislu da mu je frka. Verujem da jeste. Trudim se da buem u publici da bi me on video i da bih mu pomogla što se tiče treme i on se okrene prema meni i otpeva mi pesmu. Lakše je i njemu ali i meni - rekla je svojevremeno Kija i dodala:

foto: Printscreen Youtube

- Što se tiče priprema za nastup u Pinkovim zvezdama, Slobodanu biram bukvalno sve ja.... Sluša me. Kada me jednom nije poslušao, kada je video šta je uradio, nakon toga bez pogovora me sluša - ispričala je Kija.

To je potvrdio i Sloba.

- Devojka mi pomaže da biram pesme. Kada mi ona pomogne da izaberem pesmu, ja sam prolazio direktno - rekao je Radanović.

Pogledajte priču o Slobi i kako su tada izgledali srećno:

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.