NE MOGU DA VERUJU KOJI JE OVO HAOS! Evo kako HRVATI pišu o Zadruzi! Lomljenje kostiju, batine, svađa! (FOTO)
Foto: Printscreen

haos

NE MOGU DA VERUJU KOJI JE OVO HAOS! Evo kako HRVATI pišu o Zadruzi! Lomljenje kostiju, batine, svađa! (FOTO)

I komšije u neverici gledale ove scene

Objavljeno:

Više hrvatskih portala izvestilo je o dramatičnoj situaciji u rijalitiju "Zadruga", kada je Sloba Radanović sam sebi polomio ruku tokom napada ljubomore.

Primera radi, potral Net.hr objavio je bombastičan naslov koji glasi:

"POTPUNI KAOS U SRPSKOM SHOW ZADRUGA: Ljubomorni pjevač htio pretući drugog natjecatelja pa slomio ruku".

U tekstu se navodi i da je "Zadruga" "po mišljenju mnogih još kontrovernija od slavnih Parova, koji su svakodnevno podizali prašinu".

foto: Printscreen

U tekstovima se opisuje situacija koja je nastala posle ulaska Nikole Arsića, koji je prilazio Luni Đogani, što se Slobi nikako nije svidelo. Navodi se kako je Sloba ljubomorisao i pretio da će Nikolu prebiti, svađao se sa Lunom, a onda u naletu besa sam sebi polomio ruku udarivši o sto.

Inače, po svemu sudeći, ovo je bila prva situacija u "Zadruzi" koja je bila dovoljno dramatična da privuče pažnju naših zapadnih komšija, budući da se o zadrugarima pre ovoga nije mnogo pisalo. Tako se na pomenutom portalu Net.hr u septembru mogao čitati tekst o tome kako se Maca Diskrecija skidala gola u novom rijalitiju, što je razumljivo budući da je Maca već uveliko poznata starleta na prostoru bivše Jugoslavije.

Pre početka "Zadruge" pojavljivali su se i tekstovi koji su pratili najave najlđeg rijaliti do sada, jer je Hrvatima pažnju privukla najava Željka Mitrovića da će na imanje biti uneta i osmomesečna beba, za koju se kasnije ispostavilo da nije ljudska beba, već - beba majmuna.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.