PEVAČICA ODGOVORILA LUNI NA LJUBOMORNE SCENE: Kaća poslala PORUKU Đoganijevoj na optužbe da se PIPKALA sa Slobom
Foto: Printscreen Youtube

neka joj je rekla

PEVAČICA ODGOVORILA LUNI NA LJUBOMORNE SCENE: Kaća poslala PORUKU Đoganijevoj na optužbe da se PIPKALA sa Slobom

Popularna pevačica Katarina Živković pobesnela je zbog prozivke Lune Đogani, pa je javno objasnila šta se događalo između Slobe Radanovića i nje

Objavljeno: 12:06h

Luna je prvo napala Radu Manojlović da je "balavila" na njenog dečka, a sada je svoju ljubomoru usmerila ka pevačici Katarini Živković.

Ona je svom dečku Slobodanu prebacila da se nabacivao pevačici tako što ju je uhvatio za ruke, ali temperamenta Leskovčanka ove Lunine navode demantuje.

foto: Damir Dervišagić

- Želim odmah da zaustavim bilo kakve insinuacije vezane za ovu temu, jer su mene sinoć u "Zadruzi" svi učesnici jako lepo i srdačno dočekali i bili srećni što sam sa njima tu na par sati . Žurka je bila fenomenalna. Nije bilo nikakvog "pipkanja", muvanja i sličnih gluposti, ne želim da se povezujem ni sa kim niti da se petljam u priče koje se mene ne tiču - oglasila se ovim rečima na svojoj fejsbuk stranici Katarina Živković povodom Lunine ljubomorne scene.

foto: Printscreen

- U "Zadruzi" mi je bilo super. Nemam ja favorita jer su svi zanimljivi na svoj način. Drago mi je da su me srdačno dočekali i što komentarišu kako je sinoć bila najbolja žurka do sada. Baš je bilo lepo! Nisam želela da im unutra glumatam zvezdu već da se ponašam normalno jer to oni žele tako i žele da se prijatno osećaju dok im ja pevam. A i inače ja sam takva neposredna - rekla je Katarina za i odgovorila na spekulacije da će ući u "Zadrugu" i kao takmičar:

- Ne, nikako! Imala sam želju da ih vidim i da popričam sa svima jer svi znamo koliko je rijaliti gledan, ali ne bih ušla nikada. Jedan rijaliti mi je bio dovoljan - odgovorila je popularna pevačica.

(Espreso.co.rs/Nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.