SADA SE ZALJUBIO U ZORANU, ALI PRE NJE BILA JE ANĐELA! Buran život Mikijeve bivše devojke: Bila sa jednim poznatim GLUMCEM, a jedan bivši je zbog nje SEKAO VENE!
Foto: Printscreen

NIJE JOJ BILO LAKO

SADA SE ZALJUBIO U ZORANU, ALI PRE NJE BILA JE ANĐELA! Buran život Mikijeve bivše devojke: Bila sa jednim poznatim GLUMCEM, a jedan bivši je zbog nje SEKAO VENE!

Lepa voditeljka nije imala nimalo lak život

Objavljeno:

Kada je na sebe preuzela ulogu voditeljke Parova, Anđela Lakićević je morala da pristane na to da maltene bude ravnopravan učesnik u rijalitiju, budući da je znala da će mnogo vremena provoditi sa ukućanima, kao i da će je ostrašćeni gledaoci ovog TV formata gledati kroz prizmu rijalitija, te da će i nju podjednako bodriti ili osuđivati i kritikovati kao i same učesnike.

Ipak, mnogi ne znaju njenu životnu priču, koja je svakako intrigantna i prepuna neobičnih obrta.

Anđela je rođena u Nemačkoj, ali su se njeni roditelji vratili na tlo Srbije još dok je bila dete. Iako je planirala da studira u Beogradu, i to glumu, kojom se bavila još od četvrtog razreda osnovne škole, sve je palo u vodu zbog razvoda njenih roditelja.

foto: Nebojša Mandić

Prema izjavi koju je dala u jednom intervjuu za Blic Puls, Lakićevićeva je želela da se skloni iz srpske prestonice jer joj je atmosfera u ovom gradu postala "zagušljiva" zbog zategnutih odnosa u roditeljskom domu, ali novca za studije u inostranstvu naprosto nije bilo.

Tada je, sticajem okolnosti, saznala da postoji glumačka akademija i na Cetinju, u susednoj Crnoj Gori, te je konkurisala na njoj, a ova promena sredine joj je promenila život iz korena.

Osim što je stekla potrebna glumačka znanja, Anđela je upoznala i svoju prvu veliku ljubav. Iako je tada bio samo njen anonimni kolega sa klase, danas je širokoj publici veoma dobro poznat. Reč je o Petru Strugaru, koga smo imali prilike da gledamo u veoma popularnim projektima, kao što su "Montevideo", "Žene sa Dedinja", "Mali Budo" i mnogim drugim.

foto: Nebojša Mandić

Njihova romansa se okončala, ali je par ostao u korektnim odnosima. Ipak, Lakićevićeva nije bila te sreće kao njen bivši dečko, pa joj se nisu ukazale tako dobre profesionalne šanse kao njemu. Igrala je tek povremeno i to uglavnom u pozorištu, sa nadom da je velika šansa tek čeka.

Upravo tada je stigao poziv da postane učesnica Parova, na šta je pristala, u želji da se za njeno ime čuje. Boravak u kontroverznoj vili je iskoristila da pokaže svoje glumačke sposobnosti, a mnogi su je pohvalili upravo zbog toga što je učešće u rijalitiju shvatila kao ulogu.

foto: Nebojša Mandić

Ipak, tu se rodila još jedna ljubav, i to sa Mikijem Đuričićem, pčelarom iz Kupinova kog smo imali prilike da gledamo u brojnim rijalitijima, dok je sada jedan od favorita za pobedu u trenutno aktuelnoj Zadruzi.

Njihova turbulentna veza obilovala je mnogim raskidima i mirenjima, a sve je eskaliralo kada je Miki prerezao vene zbog nje.

Dok čeka novu šansu da zablista na velikom platnu, Anđelu i dalje možemo da gledamo u Parovima, ali ne kao učesnicu, nego kao voditeljku.

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.