OTKRIVAMO! NIJE NI ČUDO ŠTO MU NIJE NI DO ČEGA:  Zbog SARE, VOJKE izgubio više od 10.000 EVRA! Palke: Istina je...
Foto: Printscreen

Uhhh

OTKRIVAMO! NIJE NI ČUDO ŠTO MU NIJE NI DO ČEGA: Zbog SARE, VOJKE izgubio više od 10.000 EVRA! Palke: Istina je...

Učesnik „Zadruge“ Vladan Vojnović Vojke je i više nego odlično raspoložen s obzirom na to da je zbog pomenutog šoua on izgubio više od 10.000 evra

Objavljeno: 12:59h

Naime, zbog povratka u ovaj šou, njemu je propalo više projekata, među šta spada i produkcija i aranžmani za nekoliko domaćih muzičkih zvezda, zbog čega je on u velikom finansijskom gubitku.

Često se komentariše da je Vojke poprilično hladan i da ne pokazuje emocije, ali finansijski gubici u spoljnom svetu govore u prilog tome da je on već sada zbog ljubavi platio ogromnu cenu.

foto: Printscreen Instagram

Ko se seća, nedavno je Andrej Saljnikov, odnosno Palke Đans bio razočaran što su gledaoci svojim glasovima vratili Vojketa u rijaliti, a kada se uzme u obzir koliki su gubici, onda i ne iznenađuje ovakva njegova reakcija.

Mi smo kontaktirala Andreja koji nam je objasnio i potvrdio ove spekulacije:

foto: Printscreen

- Nažalost, to je tačno, čak je cifra i veća. Ipak, nije sve u novcu. Vidi se da je i Sari i Vojketu, pa čak i Đeksonu, baš značilo ovo ponovno ujedinjenje, pa mi nije ni krivo ni žao što je sve tako ispalo... Ljubav nema cenu - rekao je Palke i dodao:

- Ogorčenje je postojalo, ali samo zato što smo za baraž saznali prekasno. Ovako nije bilo vremena da se prilagodimo, već samo da poslove otkažemo, ali kao što narod kaže: ko zna zašto je to dobro.

(Espreso.co.rs/Nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.