PROGOVORIO SIN BIVŠEG LJUBAVNIKA SAŠKE KARAN: Ona govori devojkama da su SPONZORUŠE, a ona je NAJGORA - platiće mi za sve suze moje majke!
Foto: Damir Dervišagić

NI SAŠKA NIJE SVETICA

PROGOVORIO SIN BIVŠEG LJUBAVNIKA SAŠKE KARAN: Ona govori devojkama da su SPONZORUŠE, a ona je NAJGORA - platiće mi za sve suze moje majke!

Sin bivšeg ljubavnika Saške Karan je za za Scandal otkrio šokantne detalje o kontroverznoj pevačici, koja je trenutno u Zadruzi

Objavljeno:

Naime, Petar Dimitrijević tvrdi da je Saška Karan sredinom devedesetih bila u emotivnoj vezi sa njegovim ocem Nikolom, koji je nakon njihove veze ostao bez igde ičega, bukvalno na rubu egzistencije.

- Saška u Zadruzi ume da napada sve mlade devojke kako su lakog morala i da jure lovatore, a i sama je sponzoruša. Sa mojim ocem je bila u vezi! I dok je on zarađivao i zapostavljao porodicu zbog nje, tada joj je bio dobar - započinje Petar i nastavlja:

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kada više nije bilo para, pokupila se i otišla, mog oca je ostavila bez dinara i svega što je sticao. Kada je tata umro, rešio sam da joj naplatim svaku suzu moje majke koja je svašta preživljavala zbog nje. Meni je pretila da će me tužiti za klevetu i duševni bol i da će me poslati u zatvor kada sam joj napisao da sve znam jer mi je otac ispričao! Još se pravila kako je to neka druga njena koleginica. I ona je našla da nekoga u Zadruzi vređa i ponižava. Kada bih imao priliku da uđem i sve joj kažem u lice, bežala bi preko ograde! Ima da joj naplatim sve što je na kulovski način ukrala i oduzela prvenstveno od mog oca, pa onda i od cele moje porodice - završava Petar, a Aleksandar Gazivoda je kao i uvek uz svoju ženu:

foto: Damir Dervišagić

- Kamo sreće da ima te dece čije je očeve Saška ojadila, danas bi bili milioneri. Znam za tu priču, taj dečko se i nama obraćao tražeći silni novac za slike Saške i njegovog oca koje kaže da ima. Ako ih ima, neka dokaže, neka radi po zakonu, a ne preko medija - izjavio je Gazivoda.

(Espreso.co.rs/ Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.