KLEČALA I LIZALA GA PRED KAMERAMA! Teodorina majka o ćerkinom ponašanju: Da je spustio pantalone, završila bih u Urgentnom!
Foto: Printscreen

nije joj svejedno

KLEČALA I LIZALA GA PRED KAMERAMA! Teodorina majka o ćerkinom ponašanju: Da je spustio pantalone, završila bih u Urgentnom!

Učesnica "Zadruge", pevačica Teodora Džehverović, pre dve večeri upustila se u eksplicitnu akciju sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem, a evo šta tim povodom kaže njena majka koja u početku nije podržavala ćerkinu ljubav u rijalitiju

Objavljeno:

Teodora i Anđelo su se preksinoć u garderoberu prepustili strastima, pa je ona klekla i ljubila ga i lizala po stomaku. Pevačicina mama Gordana Džehverović je prokomentarisala ćerkino ponašanje:

- Iskreno da vam kažem, ja sam sa ćerkom oduvek pričala o svemu, pa i o seksu. I kod nas nema tabu tema. Mi smo i majka i ćerka, ali i kao drugarice. Videla sam taj snimak i mogu vam reći da mi je sve to lepo i slatko. Vidi se da su zaljubljeni i da se iskreno vole. Pogodilo me je što je Saška Karan sinoć rekla da je sve to laž, jer nije. Ja odgovorno tvrdim da ona njega voli - kaže nam Gordana.

foto: Printscreen

Međutim, Teodorina majka priznaje da bi u jednom slučaju ipak mogla da završi u urgentnom centru.

- Videla sam da ga ljubi po stomaku, a da je otkopčao pantalone i spustio ih, e tada bih zasigurno završila u Urgentnom centru, da sam to videla. To bi mi bilo strašno i ubilo bi me. Ovako, vidim da je njoj lepo, kao i njemu i neka se vole. Iskrena ljubav mi je na prvom mestu. Mogu da vam kažem da je ovo prvi put da je Teodora išla protiv mene. Kada smo se čule, pitala sam je kako je moguće da se zaljubi posle sedam dana. Meni je to bilo čudno i nisam bila za ljubav u rijalitiju - kaže Gordana Džehverović.

Ona nam otkriva i da je sa Teodorinim bratom pričala o svemu.

foto: Printscreen

- Mi pratimo šta se sve dešava, podržavamo je i baš sam jutros pričala sa sinom o tome kako su svi protiv njih. Nije mi jasno zašto je to tako, ona je komunikativna, ali se stiče utisak da jesu protiv njih. Ne znam, zasigurno je tu reč i o ljubomori. Ona ima 20 godina, a snimila je šest spotova koji broje milione, možda ima i toga - završava svoju priču.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.