JUČE SE SEKLA ZBOG ĐEKSONA, A SAD?! Mina se sredila, nabacila šminku i bacila se kao mačka na novog zadrugara! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ni on nije ravnodušan

JUČE SE SEKLA ZBOG ĐEKSONA, A SAD?! Mina se sredila, nabacila šminku i bacila se kao mačka na novog zadrugara! (VIDEO)

‚‚Ti si sebe pokazala u najgorem svetlu. Kada bi videla situaciju napolju i kakvu podršku devojčica imaš... bukvalno si im idol."

Objavljeno:

ONA JE SRPKINJA SA NAJBOLJIM DEKOLTEOM NA SVETU: Žene luduju za njenim telom, muškarci je se plaše, a ona navija za Partizan! (FOTO)

Mina se preko noći pretvorila u drugu osobu, i nasmejana je razgovarala sa novim učesnikom Nikolom Arsićem. Na iznenađenje svih Mina je drastično promenila svoje ponašanje, nabacila je osmeh na lice, pa se čak i našminkala.

A sve to zbog novog učesnika Nikole Arsića, sa kojim je koketno razgovarala, i pri tome se smeškala bez prestanka, što je potpuno nekarakteristično za nju.

foto: Print Screen Youtube

- On (Đekson) hoće opet mene da provocira i tako je i Anđelu izbacio. Došla sam ovde da isperem neke stvari koje sam napolju pogrešno uradila. Želim da dokažem suprotno. Hoću da budem aktivnija. Mama, izvini za sve - ispričala je Mina a Nikola joj je rekao:

- Ti si sebe pokazala u najgorem svetlu. Kada bi videla situaciju napolju i kakvu podršku devojčica imaš... bukvalno si im idol.

foto: Print Screen Youtube

Mina se nakon ovoga oduševila, pa je Arsića pitala ono što je najviše zanima, odnosno, da li na TV-u izgleda debelo. On joj je odgovorio da ne izgleda debelo, i to je maloletnicu dodatno oraspoložilo.

Pogledajte razgovor Mine i Nikole:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.