ISEKLA JE VENE U ZADRUZI, pretila je da će iskasapiti lice ako NE BUDU IMALI SE*S! Totalno ludilo, ukućani u neverici (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ucenjivala ga

ISEKLA JE VENE U ZADRUZI, pretila je da će iskasapiti lice ako NE BUDU IMALI SE*S! Totalno ludilo, ukućani u neverici (VIDEO)

Đekson je iznenada otvorio dušu i sve je šokirao pričom da ga je Mina ucenjivala da bi imali seks

Objavljeno:

ESPRESO TVITER: JELENA KOSTOV JE TOP MILF, MA PEVA KAO MOJA BABA: Pevačica na UDARU, ali nije htela da ode iz STUDIJA! (VIDEO)

Od buđenja ukućana "Zadruge" primetno je da Mina nije u kući, i svi se pitaju gde je maloletnica nestala. Posle sastanka, Đekson je iznenada otvorio dušu i sve je šokirao pričom da ga je Mina ucenjivala da bi imali seks, kao i da se ona nekoliko puta samopovređivala, uključujući sečenje lica, ruku, vena!

- Dosta mi je svega odavno, ali bilo me je strah šta može da uradi sebi. Može da mi upropasti život, načisto me je ukanalila. Ako se vrati, više me boli ku**c, zamisli da te neko ucenjuje da je je*eš... Rekla mi je da će sebi iseći lice ako je ne je*em, vi nemate pojma šta ona radi noću dok vi spavate. Svaki put kada se posvađamo, ona rasturi izolaciju, ili iseče ruke na staklo od vrata - ispričao je Đekson dok su ga ostali zapanjeno gledali.

foto: Print Screen Youtube

Iako trenutno nikome u "Zadruzi" nije baš jasno šta se dešava sa Minom i gde je ona, Miki i Saška su ponavljali "ona se sigurno neće vraćati", i tvrdili da više nema potrebe da se priča o maloletnici...

(Espreso.co.rs / srbijadanas,com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.