BIO JE DOVOLJAN SAMO JEDAN SNIMAK DA SE SLOBA RAZOTKRIJE! Kamera ga je snimila dok je ovo RADIO, Luna na opet na ivici suza, a Kija se samo SMEŠKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DOGOVORI SE KOGA VOLIŠ

BIO JE DOVOLJAN SAMO JEDAN SNIMAK DA SE SLOBA RAZOTKRIJE! Kamera ga je snimila dok je ovo RADIO, Luna na opet na ivici suza, a Kija se samo SMEŠKA! (VIDEO)

I sinoć, tokom izbacivanja i pitanja gledalaca, glavna tema u "Zadruzi" bili su Luna, Sloba i Kija

Objavljeno:

Ono što se tom prilikom dogodilo unelo je novi nemir među glavne aktere.

Tokom jučerašnjeg dana ukućani su izvršavali zadatak u kome je trebalo da se obmotaju u toalet papir kako bi ličili na mumiju, a dok su obavljali zadatak Veliki šef im je puštao muziku i pesme koje su sami naručivali. Na repertoaru se našla i pesma Stjuardesa, koju je Radanović posvetio svojoj supruzi.

Tom prilikom, ali i tokom trajanja drugih pesama, Kija i Sloba su više puta razmenjivali poglede, što je primetila kako Luna, tako i još nekolicina zadrugara.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku:

Nakon obavljenog zadatka, Ognjen Amidžić došao je u Zadrugu, a ukućani su i sinoć imali priliku da gledaju zanimljive snimke i situacije koje su se desile prethodnih dana. Zadrugarima je pušten snimak na kome Sloba ispisuje slovo "K" na stolu, zbog čega su mnogi likovali jer su i sami tvrdili da je to uradio, a snimak je u pravom trenutku stigao kao dokaz.

foto: Printscreen

Dok se Sloba razbesneo i pravdao da nije pisao slovo "K", Kija se samo smeškala, a Luna je bila vidno utučena i tužna, na ivici suza.

Zbog ovog događaja, noć se završila veoma burno. Između Lune i Slobe je došlo do svađe.

Pogledajte kako je Sloba razotkriven pred svima:

(Espreso.co.rs/ Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.