RAZBILA VRATA, STAKLO NA SVE STRANE, A ONA KRVAVA: Mina imala još jedan NERVNI SLOM, polomila Zadrugu, udarala sve redom (VIDEO)
Foto: Printscreen

pustite je kući

RAZBILA VRATA, STAKLO NA SVE STRANE, A ONA KRVAVA: Mina imala još jedan NERVNI SLOM, polomila Zadrugu, udarala sve redom (VIDEO)

Opšti haos

Objavljeno:

Maloletna Mina Vrbaški nervozno je ležala u izolaciji sa Andrijanom Radonjić, a onda je, kao okidač, nešto u njoj puklo! Andrijana je pokušala da joj sugeriše kako ne bi trebala da reaguje burno, ali ona je istrčala u dvorište u svojim klizavim papučama, a samo što je stigla do vrata, op i pade!

- Ovo niste videli - uletela je Mina, obuzeta sramotom i smehom. Đekson joj je prišao kada je sela, a ona se držala za koleno.

Počeli su da se ljube, grle, vode razgovor, a tema su bili oni sami i njihova turbulentna veza. Ipak, iako je sve počelo fino i slatko, njihova konverzacija pretvorila se u oštru debatu, nakon koje je Mina završila u suzama.

foto: Printscreen

Njegovo ponašanje mnogo je razbesnelo maloletnicu, a sve ovo završilo je njenim inpulsivnim i naglim reagovanjem Mina je razbila staklo na vratima, a svi prisutni su se zgranuli!

- Ne mogu bre više - rekao je Đekson.

Mina je izletela, a pratila ju je galama, što njene psovke, što reči zadrugara koji su se pitali da li je dobro?

Nakon što je povredila ruku, Mića joj je pomogao, a kao da je sam đavo ušao u nju, ona se vratila po još! Ovoga puta bilo je još više, i bolelo je još jače!

Đekson nije dozvolio Mini da mu uđe u krevet, a nije želeo niti bilo kakvu konverzaciju sa njom. Maloletnica se ponovo razbesnela, pa je počela ponovo da lomi staklo na vratima! Obezbeđenje je moralo da reguliše celu stvar.

Zadruga se orila, čulo se samo - Ona nije normalna, od prvog dana se videlo da je luda!

Čak i najveći rijaliti igrači, koji umeju biti itekako bezobrazni i bezobrzirni, poput Saške Karan, ostali su zgranuti ponašanjem Vrbaškove! Maloletnica je vrištala i urlala!

Lomnjavu, koja se odigrala po drugi put u vrlo kratkom periodu, možete pogledati na ovom linku, kao i ceo ishod događaja:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.