PRIČAO SAM SA DIVNINIM BIVŠIM MUŽEM, IĆI ĆEMO NA KAFU: Posle IZBACIVANJA iz Zadruge MARKO DNK ISKRENO otvorio dušu za Espreso i ispričao nam je SVE!
Foto: Printscreen

otvoreno

PRIČAO SAM SA DIVNINIM BIVŠIM MUŽEM, IĆI ĆEMO NA KAFU: Posle IZBACIVANJA iz Zadruge MARKO DNK ISKRENO otvorio dušu za Espreso i ispričao nam je SVE!

Marko Kocić diskvalifikovan je iz rijalitija „Zadruga“ zbog nasilničkog ponašanja

Objavljeno:

On je u noći između srede i četvrtka, nakon žurke na kojoj je pevala Vesna Zmijanac, brutalno napao Sašku Karan i Milana Miloševića.

Marko je rekao za medije da on nije ništa uradio i da nikoga nije udario, mi smo se čuli sa njim i otvoreno porazgovarali o svemu.

MARKO DNK IZBAČEN IZ ZADRUGE: Zbog nasilničkog ponašanja izbačen, a ONA je kažnjena! (VIDEO)

Posle ovog razgovora najbolje bi bilo da vi sami donesete zaklučak da li je Marko predstavljen kao nasilnik bez razloga.

foto: Privatna arhiva

Da li misliš sada da si preterao sa reakcijom u Zadruzi pa su se ukućani uplašili i da si zato izbačen?

- Nisam preterao, ništa loše nisam uradio. Oni nisu hteli da me saslušaju. Pitajte koga hoćete kakva sam ja osoba, nikada se ni sa kim nisam potukao u životu. Čak i kada se drugari posvađaju međusobno i potuku, ja ni u takvim situacijama nisam bio.

Rekao si da si Milana samo povukao za ruku, ali svi učesnici i kamere su pokazale da si ga udario u glavu?

- Milan se sam udario kada sam ga ja povukao, bilo je slučajno, on se sapleo. Milan je tamo bio moj prijatelj i još uvek je, voleo bih kada bih mogao da mu se izvinim jer želim da se vratim kako bih to i uradio, nikada to više ne bih ponovio.

Kako reaguješ na to što je Divna sada ostala tamo sama?

- Ona neće ništa loše uraditi tamo, neće me prevariti niti išta slično, ona to ne želi, mi imamo dete i srećni smo.

foto: Printscreen

Priča se da planiraju da ubace Divninog bivšeg muža umesto tebe u Zadrugu, ako se to desi, šta ćeš uraditi?

- Ja sam razgovarao sa njenim bivšim mužem i on mi je rekao da ga ne zanima Divna i da želi neku drugu tamo da nađe, a on i ja ćemo se upoznati ovih dana, ići ćemo na kafu i pričati. On zna da je Divna moja žena i ne bi to rasturao.

Da li si se zaljubio u Macu tokom zadruge i da li si hteo da prevariš Divnu sa njom?

- Ne, Maca me ne interesuje. Ja volim da se zezam i šalim. Ali ni seks ni ni šta ne bih imao sa njom, voleo sam samo u šali da je čačkam malo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.