Janjuševa supruga prvi put progovorila o MUŽEVLJEVOJ navodnoj PREVARI, ali i Anina drugarica SORAJA!
Foto: Printscreen

PA ZAR I TI, JANJUŠE?

Janjuševa supruga prvi put progovorila o MUŽEVLJEVOJ navodnoj PREVARI, ali i Anina drugarica SORAJA!

Seks se, navodno, desio pre dve noći, u delu imanja koji nije pokriven kamerama

Objavljeno:

Da je oženjenim muškarcima teško da ostanu verni suprugama dok borave u rijalitiju, osim na primeru pevača Slobe Radanovića, potvrdilo se i u slučaju Marka Janjuševića.

Naime, ako je verovati priči Baneta Čolaka i Bore Santane, Marku se upravo i dogodilo da u Zadruzi prevari suprugu Enu sa starletom Anom Korać. Seks se, navodno, desio pre dve noći, u delu imanja koji nije pokriven kamerama. Bivši košarkaš od početka ne krije da mu se zgodna Ivanjičanka veoma dopada, te je nebrojano puta istakao da od supruge ima dozvolu da radi šta želi, pod uslovom da novac od rijalitija donese kući. Uprkos dozvoli, čini se da Janjuševoj supruzi, ipak ovakve priče nisu prijatne.

foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

- Ne želim da dajem nikakve komentare, ne morate više da me zovete. Hvala i prijatno - rekla nam je Ena, dok je Saša Vidić, bio nešto konkretniji kada su izbori njegovog prijatelja u pitanju.

- Kome živom se Ana Korać ne bi dopala, ona je neverovatno zgodna devojka. Samo slep i zao čovek može da kaže da ona nije zgodna. Svidela bi se i muškarcima i ženama, a kamoli Janjušu. Što se tiče priče da su njih dvoje imali seks, to stvarno ne bih da komentarišem, jer to zaista nisam video. Vidim da je to ispričao Bane Čolak, a on je dečko koji ima bujnu maštu - kazao nam je poznati kreator i stilista.

foto: Filip Plavčić

Inače, priču o seksu između Janjuša i Ane ranije u toku večeri pokrenuli su Bora Santana i Bane Čolak, nakon što je di džej ispričao drvetu mudrosti da je video starletu i košarkaša, dok su se vraćali iz noćne šetnje.

- Bora mi je rekao da Ana i Janjuš nisu u krevetima, što nam je bilo sumnjivo. Izašao sam da popušim cigaretu, i obišao celo imanje, ali ni nju ni njega nisam video. Pet minuta nakon što sam se vratio u krevet, stigli su Ana i Janjuš. Bora i ja sumnjamo da se nešto dešava između njih, a svedoci smo da tokom dana provode dosta vremena zajedno. Ne bih da grešim dušu, ali 30 odsto smo sigurni da su nestali zajedno i da se nešto desilo između njih - ispričao je Bane drvetu mudrosti i objasnio zbog čega misli da se seks desio:

foto: Printscreen Youtube

- Tamo gde su bela vrata i gde nema kamera, video sam jednog momka iz obezbeđenja, zbog toga pretpostavljam da su njih dvoje bili iza tih vrata, i da je momak iz obezbeđenja došao da vidi šta se dešava.

Soraja Vučelić, prijateljica Ane Korać, kaže da se nada da nije istina da su starleta i košarkaš imali seks.

foto: Printscreen/Instagram/ana_korac

- Razočarala bi me kada bi u rijalitiju spavala sa oženjenim muškarcem. To ne podržavam, mada vidim da izgovara ružne reči, da se svađa i napada ljude. To nije stil kakav je trebalo da gradi. Znamo se godinu dana, ali do sada je takvu nisam videla. Za njeno dobro se nadam da to nije istina, jer ako je sebi dozvolila tako nešto, povredila bi ne samo njegovu porodicu i svoje roditelje već bi i o sebi stvorila loš utisak. Podržavam Anu sve dok ne pogazi određene principe i pravila ponašanja - rekla je Soraja za „Alo!“.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.