OVO JE NJEN RECEPT! Isplivala TAJNA kojom Đoganijeva RAZVODI oženjene momke! STO MU GROMOVA (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / luna_djogani

u tome je caka

OVO JE NJEN RECEPT! Isplivala TAJNA kojom Đoganijeva RAZVODI oženjene momke! STO MU GROMOVA (FOTO)

Tehnika kojom zavodi

Objavljeno:

Javnost ne prestaje biti zaintrigirana odnosom Luna - Sloba - Kija, a kako su svi već duboko u ovoj temi, počinju da se javljaju ljudi koji donose nove, sveže, sočne informacije. Tako je isplivala jedna o tehnikama zavođenja mlade Lune, a moramo joj odati priznanje za njeno postignuće jer zaista nije mala stvar zaljubiti oženjenom muškarca u sebe. I to toliko da totalno izgubi glavu, i pred očima svih, ne skrivajući se od kamera, svoju ženu javno ponizi.

Mnogi su na strani njihove ljubavi, koja je zaista kresnula kao varnica, ali su i mnogi mladu blogerku razapeli na stup srama.

A post shared by Luna&Sloba (@lunaslobatori) on

Jedan od pratilaca, iz ove druge grupe, odnosno neko ko Lunu ne podržava, na društvenim mrežama je plasirao objavu koja se zove "Lunov recept za rijaliti", i ona glasi ovako:

- Ako hoćeš dečka, u "Zadrugu" uđi, naći će se neki muž tuđi! Tako i ja nađoh Slobu, sa ženom njegovom delimo sobu! Anabele mi moje, i ovog mi nosa, ne mora čak ni da se pere kosa! Zaljubljena sam i jako sam mlada, ne treba mi ni tuš ni kada - recept je koji pobeđuje.

foto: Printscreen

Izgleda da njena dobitna kombinacija baš u tome leži, i ma šta drugi mislili, slagali se ili ne, ali ovo je neko ko je Lunu doživeo na takav način.

Koji je vaš stav, da li je ovo prava formula za ljubav, ili je Luna bacila drugačiju vrstu čini na Slobu?

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.