SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! MINA IMALA NERVNI NAPAD: Vrištala CRKNITE SVIIII, ostavite me na miru - lomila sve što je videla! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ovo je bolesno

SCENA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! MINA IMALA NERVNI NAPAD: Vrištala CRKNITE SVIIII, ostavite me na miru - lomila sve što je videla! (VIDEO)

Nije njoj dobro

Objavljeno:

Mina Vrbaški tokom provoda grlila se sa Enisom Todićem, što je njenom dečku reperu Nemanji Đeriću Đeksonu zasmetalo. Najmlađa ukućanka tvrdila je kako pevača grli potpuno prijateljski i da je zaljubljena jedino u Đerića.

- Mi smo braća! I? Da li se ja j*bem sa njim? Sa tobom se jedino j*bem, svako veče! - rekla je Mina.

Ana Korać nadovezala se kroz šalu rečenicom da Đekson spava i sa njom, a Mini se to nije svidelo, zbog čega je oborila policu. Svoju svađu nastavili su u dnevnoj sobi, u kojoj je Vrbaški polomila tanjir. Zatim je Mina izašla i sela pored jezera, a za njom su krenuli ostali zadrugari.

foto: Printscreen

- Boli me k*rac! Svi se igrate sa mojim emocijama! To što sam najmlađa, kao svi možete, a?! Brate, nisam debil! Imam 17 godina, svi se igrate! D*vajte ga bre svi, boli me k*rac za vas! Hoću da se iskuliram! I ti Đeksone! Sklonite se! Doživeću nervni slom- vrištala je Mina.

Reper se povukao i celu situaciju komentarisao sa cimerima, a Marko Janjušević Janjuš pokušao je da smiri situaciju i Minu vrati u kuću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.