OTKRIVAMO KAKO JE I ZAŠTO MARKO DNK ODLEPIO! Tuča koja je diskvalifikovala Marka počela je zbog PEVAČA u pratnji Vesne Zmijanac! SUMANUTA priča!
Foto: Printscreen

SRŽ PROBLEMA

OTKRIVAMO KAKO JE I ZAŠTO MARKO DNK ODLEPIO! Tuča koja je diskvalifikovala Marka počela je zbog PEVAČA u pratnji Vesne Zmijanac! SUMANUTA priča!

Svađa zbog koje je Marko DNK diskvalifikovan, a koja danas drma celu Srbiju počela je zapravo informacijom koju je izneo pevač koji je sinoć sa Vesnom Zmijanac nastupio na sinoćnoj žurki

Objavljeno:

Svi smo svedoci sinoćne masovne tuče koja je kulminirala diskvalifikovanjem Marka DNK.

foto: Printscreen Youtube

Nakon čitave gungule, Marko DNK je mrtav pijan slušao kako Saška i Milan ogovaraju Macu, a između ostalog su prokomentarisali i to da Marko DNK samo želi da ka*a Macu i tako prevari svoju suprugu Divnu. Marku je tada pao mrak na oči, pa je fizički nasrnuo na Milana, zbog čega je diskvalifikovan.

foto: Printscreen Youtube

Zapravo je sve počelo tako što je pevač koji se trenutno takmiči u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, Darko Vlajić, uneo pravu pometnju u Zadrugu kada je izneo informaciju iz spoljnog sveta koju je Maca svima objavila.

foto: Printscreen Youtube

Pošto se informacija odnosila na Sašku Karan, tačnije na ime i prezime njenog ljubavnika, ona je burno reagovala i to tako što je ispolivala muzičku opremu koju su muzičari doneli govoreći kako će joj Maca uništiti brak.

foto: Printscreen

Radi se o tome da je Maca na mikrofonu glasno rekla: "Saška, svi znamo ko je Milan Simić. Znamo da te on ka*a."

foto: Printscreen

Za one koji ne znaju, žena pevača Darka napravila je veliki BUM u Zvezdama Granda prošle sezone, kada su svi pričali da je ona najlepša učesnica IKADA!

foto: Print Screen Youtube

Pošto je obezbeđenje spasilo Macu, a Janjuš smirivao Sašku, situacija se zataškala dok Saška i Milan nisu počeli da ogovaraju Macu satima.

Ako je dovoljno da jedna osoba sa strane napravi ovoliki haos sada, ko zna šta nas još čeka, a nadamo se samo da neće biti nikoga teže povređenog.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.