I EVO GA ZVANIČNO JOŠ JEDAN PAR ZADRUGE! Smuvali se Zorana i Filip, pljuštali poljupci u krevetu kao ludi! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nova ljubavna saga

I EVO GA ZVANIČNO JOŠ JEDAN PAR ZADRUGE! Smuvali se Zorana i Filip, pljuštali poljupci u krevetu kao ludi! (VIDEO)

Zorana Stefanov i Filip Đukić su sinoć bili najintimni dosad. Naime, u jednom trenutku, Filip je legao kraj Zorane i krenuli su da se ljube

Objavljeno:

Dugo se Filip Đukić borio za naklonost Sare Reljić koja sa njim nije želela da bude ni u kakvom odnosu osim u prijateljskom. Iako su mnogi govorili da se Sara pretvara kako joj se Filip ne dopada, na kraju je dokazala da je to istina odlučivši da ostane verna svom dečku Vladanu Vojnoviću Vojketu, koji je iz rijalitija izbačen pre skoro dva meseca.

Ipak, pored Sare na meti napada zadrugara neretko je bila i Zorana Stefanov koju su takođe optuživali da je zaljubljena u Filipa i da je baš iz tog razloga narušen njen odnos sa Sarom. Zorana je, takođe, negirala ove tvrdnje ubeđujući sve da joj Đukić nije nimalo privlačan.

foto: Printscreen

Sinoć se ova situacija u potpunosti promenila u momentu kada su Zorana i Filip počeli da se ljube. Njih dvoje su, naime, u sobi ispod upaljenih svetala ležali zagrljeni i razmenjivali nežnosti.

foto: Printscreen

- Ajde, dobro, ajde lezi spavaj - nagovarala je Zorana Filipa.

Ovaj novopečeni par ubrzo je zaspao, a da li su u pitanju iskrene emocije ili je alkohol kriv za sve pokazaće se u narednom periodu.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.