Umreću ako se moj sin pomiri sa Kijom! ONA JE ZLO! Slobina mama progovorila o KRISTINI!
Foto: Printscreen

smučilo se ženi

Umreću ako se moj sin pomiri sa Kijom! ONA JE ZLO! Slobina mama progovorila o KRISTINI!

Draginja Radanović kaže da će svisnuti od tuge ako se njen naslednik posle "Zadruge" ne razvede od Kristine Kockar

Objavljeno:

Majka Slobe Radanovića Draginja kaže da bi umrla od tuge i nerviranja kada bi se njen sin pomirio sa suprugom Kristinom Kijom Kockar, koja je u subotu uveče ušla u "Zadrugu".

Ona je odlučila da progovori, iako joj je sin javno zabranio da daje izjave za medije.

- Nikako ne bi bilo dobro da se moj sin pomiri sa Kristinom. Nadam se da se to neće desiti jer ću svisnuti. On pored nje samo pati - kaže Draginja i dodaje da je njena snajka velika lažljivica.

foto: Printscreen Instagram

- Otkako je ušla u rijaliti samo izmišlja. Kaže Slobi da se čula sa mnom, ali ne otkriva zašto. Poslala mi je opomenu pred utuženje jer sam je ja kao blatila i vređala. Svi znaju da to nije istina. Mislila je da će da me uplaši da ne komentarišem to kako se ponaša prema mom sinu. Kao da nas nije sve dovoljno uvredila i boli nam nanela nego nas ponižava i u rijalitiju. Nit manje žene, niti većeg zla - smatra Slobina mama.

Slobina majka teško preživljava sve što se dešava sa njenim sinom u rijalitiju. Nekoliko puta je završila u hitnoj i tvrdi da će joj nerviranje doći glave, prenosi Informer.

- Srce mi se kida dok gledam sina kako se pati u rijalitiju. Gledam kako se raspada, a ne mogu da mu pomognem. Sve vreme se molim Bogu da se moj Sloba malo trgne i pokrene. Jedva čekam da vidim šta će i kako će da uradi, on je u rijalitiju bar dve godine ostario. Kristina mu nabija osećaj krivice i laže ga da nema ničiju podršku. Zbog nje će mi dete skrenuti s pameti. Plašim se da ne poludi tamo - kroz suze nam priznaje Draginja.

Laže da je izgubila telefon

Kada je ušla u rijaliti, Kija je rekla Slobi da je njegov telefon izgubila u taksiju, a Draginja tvrdi da je to čista laž.

- Ma, kako je mogla da izgubi telefon kad ja uredno plaćam račune. Poslednja dva meseca sam dala po 6.000 dinara, pošto kod nas kući stiže račun. Taj neko koji je navodno našao telefon u taksiju uredno je nastavio da koristi isti broj. To je skroz nelogično!

- Ma samo da mi je on srećan. Nije ni toj Luni lako, ali meni je najvažnije da moj sin više ne pati. Da nije te Kije, ništa ne bi bilo ovako - veruje pevačeva mama.

foto: Printscreen

Kija je u Slobinom novom spotu

Kristina Kockar naći će se u novom spotu svog muža. Pesma je trebalo da bude puštena prošlog meseca, ali pevačeva mama Draginja ne zna zašto se to još nije desilo.

foto: Printscreen/Instagram

- Slobodan je uz pomoć svojih drugara letos snimio spot za novu pesmu, a Kristina je želela da se nađe u tom videu. Naravno, svaka njena želja se ispunjavala! Trebalo je da se ta pesma pojavi 26. oktobra, ali ne znam šta se desilo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.