ZAŠTO JE SARA U ZADRUZI DEPRESIVNA I TUŽNA: Bivši dečko je najstrašnije UCENJIVAO, a onda...
Foto: Printscreen

smorila se

ZAŠTO JE SARA U ZADRUZI DEPRESIVNA I TUŽNA: Bivši dečko je najstrašnije UCENJIVAO, a onda...

Kada smo saznali kroz šta je sve mlada pevačica prošla, jasno je zašto je sada toliko tužna i depresivna

Objavljeno:

Nije slučajno što je Sara Reljić u Vojketu prepoznala idealnog muškarca za sebe. Zapravo, ona je u njemu imala ono što nije imala sa prethodnim dečkom.

Kako saznajemo, Pinkova zvezda je pre „Zadruge“ okončala vezu sa svojim tadašnjim dečkom i zbog toga što ju je on ucenjivao.

– Bivši Sarin dečko nije bio srećan što se ona bavi pevanjem. Zamerao joj je i zbog toga što oblačila, za njegov ukus, previše provokativno. To joj je zamerao još tokom „Pinkovih zvezda“ i ona je često zbog njega bila u grču dok je plesala na sceni. Pre „Zadruge“, on joj je poručio da može da zaboravi na njega ako uđe u rijaliti. Sara je tada shvatila da nema njegovu podršku da se bori za svoju karijeru, i odlučila je da između karijere i tog dečka, ona izabere karijeru – otkriva izvor blizak ovoj mladoj pevačici.

Upravo ovo je uticalo na Saru da njene emocije prema Vojketu budu još jače jer je Vojke još tokom rijalitija podržavao Reljićevu da nastavi da peva i ne samo to, već joj je on čak i spremio pesmu koju bi ona snimila posle rijalitija.

Pre nekoliko dana, Kristina Kockar je Sari prenela informaciju iz spoljnog sveta da je Vojke našao novu devojku. Nepoznato je da li je Kija dobila pogrešnu informaciju ili je možda namerno ovo rekla Sari, ali je činjenica da je Pinkova zvezda nakon ove informacije postala tužna i razočarana.

(Espreso.co.rs/nemazabranjenih.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.