PEVAČICA ISASIPALA LUNU I SLOBU: Ona se folira, razmažena je i bezobrazna, Sloba je BALVAN, a Luna BUKVA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

samo je rekla šta misli

PEVAČICA ISASIPALA LUNU I SLOBU: Ona se folira, razmažena je i bezobrazna, Sloba je BALVAN, a Luna BUKVA! (VIDEO)

U studiju je nastao haos!

Objavljeno:

Drama kroz koju prolazi trougao Kija-Sloba-Luna privlači pažnju ogromnog auditorijuma, a internet je pun raznih komentara na najnovija zbivanja u "Zadruzi". Tokom gostovanja kod u emisiji "Amidži šou" o ovoj temi progovorila je i pevačica Zorica Marković, koja je do nedavno bila učesnik ovog rijalitija.

foto: Damir Dervišagić

- Vidim i čujem komentare Luna bukva, Sloba balvan. To je strašno i to je tačno. Kad je ušla žena njegova, jer ne može da izdrži pritisak napolju, on je pita "što si došla ovde" - komentarisala je Zorica, a onda joj se, u žaru argumentacije, otela psovka: - Pa jesi počeo katastrofu i pi*dariju. Ako si tu počeo priču, tu ćeš i da je rešiš - rekla je Zorica, a kada je shvatila šta je izgovorila pokrila se rukom preko usta.

Šokirani voditelj Ognjen Amidžić rekao je da nikada ovako nešto nije čuo od Zorice, a svi u studiju počeli su da se smeju.

- Mislim da Luna mnogo folira, da je razmažena i bezobrazna. A da sam na Slobinom mestu, ja bih obe poslala kući ili im rekla da idu u svoje krevete, a da ja idem u svoj krevet. A ti se smuvaj s Matorom ili sa Sanjom - rekla je pevačica, kada se pribrala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.