OTKRIVAMO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE! Evo zašto je KIJA ušla i ko je NATERAO!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

auuu

OTKRIVAMO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE! Evo zašto je KIJA ušla i ko je NATERAO!

Novi obrt u sagi

Objavljeno:

Ulazak Kristine Kije Kockar izazvao je pravu havariju u "Zadruzi", a naravno, najviše su pogođeni njen suprug Sloba Radanović i Slobina ljubavnica Luna Đogani. I mnogi se pitaju otkud to da je prihvatila da uđe u rijaliti, u kojem je javno ponižena.

Snežana Mišković Viktorija čula je zanimljiv razgovor koji su vodili Bane Čolak i Kija, i odmah je dotrčala da prenese taj trač Slobi i Luni. Razgovor se poveo oko Kijinog dečka, Andrije Lazovića. Njih dvoje su bili zajedno pre Kristininog braka sa Slobom, a sada su obnovili vezu. Lazović je, inače, vlasnik kluba u Budvi.

foto: Printscreen

- Bane pita, je li bre, ko ti je taj Andrija? Kija kaže, on je biznismen. Da li je kontroverzan? Ne, ozbiljan je lik. Žao mi je što je on upleten u ovo. Pa dobro, pita Bane, onda reci mi konkretno, šta ćeš ti ovde? A ona kaže, pitaj Andriju! Ona preti! - rekla je Viktorija.

Za to vreme, Sloba je u žestokoj depresiji, a bio je i kod lekara.

Dakle, Viktorija je procenila da je Kijin ljubavnik uticao na nju da uđe u rijaliti, i da postoji mogućnost da on preduzima određene mere da bi se, na ovaj ili onaj načun, Kija osvetila Slobi za preljubu. Šta vi mislite?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.