SLOBINOJ MAJCI ZDRAVLJE OZBILJNO UGROŽENO! Stalno sam na infuziji, uzimam nitroglicerin, pri kraju mi je život! (FOTO)
Foto: Printscreen

ne može više da gleda sina rastrzanog

SLOBINOJ MAJCI ZDRAVLJE OZBILJNO UGROŽENO! Stalno sam na infuziji, uzimam nitroglicerin, pri kraju mi je život! (FOTO)

Draginja Radanović danima se muči dok gleda kako joj je sin razapet između dve žene i poručuje da mu ne treba ni Luna Đogani ni Kija Kockar

Objavljeno:

Zbog svega što se dešava njoj je ugroženo zdravstveno stanje i boji se za svoj život.

- Ne treba mu nijedna žena dok je u rijalitiju, što se mene tiče. Nisam bila ni za to ulazi u "Zadrugu", ali šta se tu desilo, ne znam. Važno je da meni nije dobro, da ću ja da se razbolim, da sam ja gotova, pri kraju mi je život. Ja sam srčani bolesnik, neko će da odgovara za ovo debelo! Pa je l’ treba neko da umre? - pita se Slobodanova majka utučena zbog najnovijih dešavanja u rijalitiju "Zadruga" uzrokovanih ulaskom Kije Kockar, pevačeve zakonite supruge.

foto: Printscreen

Draginja ističe da se boji ne samo za svoje zdravlje i život, već i za psihičko zdravlje svog sina.

- Nije u redu da se tako igraju sa mojim sinom, da on tamo skrene s pameti. Nagovoriću ga da preko ograde pobegne, samo da uspem da dođem do njega. Ja sam jaka, ali ovo je previše. Stalno sam na infuziji, uzimam nitroglicerin, srce je jedno samo - poručuje pevačeva majka i dodaje.

- Nagazili svi na njega. Je l' meni dete treba nenormalno odatle da izađe? Nemam ja 20, 30 godina, pa da lako sve to da prihvatim što gledam na TV-u. Kija je ubačena da ih razdvoji. Ne mogu da verujem na šta su sve spremni.

foto: Printscreen

Podsećamo, Draginja nije potresena samo zbog Kijinog ulaska u "Zadrugu", već i zbog toga što joj je snajka poslala opomenu pred utuženje. Kako je ispričala Draginja za jedan portal, Kija je rešila da je tuži zbog svega što je za nju rekla prilikom gostovanja u emisiji "Zadruge", ali i u samom rijalitiju kada se nakratko družila sa sinom jedincem.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.