MOŽE SVET DA SE SRUŠI RAT DA POČNE, SRBE SAMO ZANIMA SAGA O SLOBI I LUNI: Pljušte komentari, rasprave, svi prate svaki sekund, a tek da vidite ŠTA PIŠU!
Foto: Printscreen

srpski fenomen

MOŽE SVET DA SE SRUŠI RAT DA POČNE, SRBE SAMO ZANIMA SAGA O SLOBI I LUNI: Pljušte komentari, rasprave, svi prate svaki sekund, a tek da vidite ŠTA PIŠU!

Da li je ovo fenomen koji je više nego išta pogodio Srbe, više nego sopstvena egzistencija

Objavljeno:

Ne postoji portal u Srbiji, da ne pominjemo društvene mreže koje ne komentarišu sada već popularnu "trojku" Slobu, Lunu i Kiju!

Ko je u pravu, ko se folira, da li je Luna nevinašce, nesrećan slučaj ili iskalkulisana devojka koja nije shvatila posledice onoga u šta ulazi?

Komentari su različiti, stavovi još različitiji, ali poenta je u tome da ne postoji osoba koja za ova dva meseca nije bar jednom pomenula ovu aferu.

Sinoć su, na primer, Sloba i Luna raskinuli zbog njegove žene - a sama rečenica je potpuni apsurd: Luni smeta što je Kija prisutna u njihovim životima!

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Reklo bi se da ljudi sve više navijaju za Slobinu ženu, Kristinu Kiju Kockar, zbog koje je i došlo do sukoba među ljubavnicima, ali mnogi smatraju da su Sloba i Luna već žestoko preterali sa svojom španskom serijom.

- Sloba da ima i malo karaktera i m*da vratio bi se ženi, a ostavio Lunu da briše sline tamo.

- Hahaha, ne sme da izgubi još ljubavnicu kada je ženu izgubio!

- Pucaju po šavovima!

Međutim, gledaoce posebno nervira to što njih dvoje raskidaju već deseti put, samo za kamere, a onda se mire posle nekoliko minuta.

- Već pomirenje palo!

- Luna i Sloba nisu raskinuli nego su sad legli da spavaju.

- Nemojte molim vas neka ih zajedno. Neću imati na čiji račun da se sprdam a i hoću da čitam još neku pametnu izjavu Anabele i Gagija.

- Koga, bre, više oni z**ebavaju?!

foto: Printscreen

Sa druge strane, obožavaoci Lune i Slobe ne žele da prihvate bilo kakve negativne komentare i uglavnom uzvraćaju na udarce sa porukama u stilu "pustite ljude da se vole".

U svakom slučaju, španska serija u režiji "Zadruge" se nastavlja.

Koji je vaš stav?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.