LUNA I KIJA IMALE PRVI NORMALAN RAZGOVOR: Đoganijeva rekla Slobinoj ženi na čemu joj zavidi i zašto ona to NIKADA neće imati! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit izjava

LUNA I KIJA IMALE PRVI NORMALAN RAZGOVOR: Đoganijeva rekla Slobinoj ženi na čemu joj zavidi i zašto ona to NIKADA neće imati! (VIDEO)

Nekada je imala boljeg muža, njega joj je preotela, ali ovo ne može

Objavljeno:

Od ulaska Kristine Kockar, žene Slobe Radanovića, u "Zadrugu" ona je više puta sa svojim suprugom vodila duge razgovore, međutim ni reč nije progovorila sa njegovom devojkom Lunom Đogani.

Slobina devojka i žena danas su se prvi put posvađale nakon čega su rivalke počele da komuniciraju. Za vreme svađe Kija je rekla blogerki kako zna da njen muž njoj nikada ne bi prvi prišao, jer je previše mutav. Kristina je dodala da je najveća kazna pevača i Đoganijeve ako ostanu zajedno.

foto: Printscreen

Za vreme popodneva ukućani su imali sastanak na kom su pričali o svemu što se dešava, a glavna tema bio je ljubavni trougao. Tada su Luna i Kija ponovo ušle u raspravu, a blogerka je izjavila kako je ne zanima više ništa. Ta izjava povredila je Slobu, koji je pobegao u ćošak. Blogerka je otrčala za njim i počela da ga teši, a Radanović je na to odgovorio rečima da će biti njen muž i da je voli.

foto: Printscreen

Samo nekoliko minuta od ove situacije, Luna je čekala svoj red za ulazak u kupatilo zajedno sa Kijom Kockar. Inače, to je bila prva situacija da njih dve razmene nekoliko rečenica, mirnim tonom.

- Čija je bubica? Tvoja? - rekla je Kija gledajući u Đoganijevu.

- Moja, moja. Uđi, uđi, ja ću se svakako kupati - odgovorila joj je Luna.

Tu je bio i Milan Milošević koji je pohvalio grudi Kije Kockar, a onda je to isto učinila i blogerka.

J- a ih nikada neću imati takve. Boli me uvo. Šta da radim? Takve mi ih je mama dala - izjavila je Luna.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.