OVO JE PRVI MUŽ DIVNE DNK? IZNEO DETALJE IZ NJIHOVOG BRAKA?
Foto: Privatna arhiva

užas

OVO JE PRVI MUŽ DIVNE DNK? IZNEO DETALJE IZ NJIHOVOG BRAKA?

Nisam je ni pipnuo. Tražila je da se mazimo, a meni se povraćalo. Rekao sam joj: „Ženo božja, ti ne možeš da imaš seks, krive su ti noge i kičma.“ Plakala je kao kiša, priča Almir Asanović

Objavljeno: 12:15h

Marko Kocić nije jedini muž Divne Milanović. Učesnica „Zadruge“ je pet meseci bila u venbračnoj zajednici sa Almirom Asanovićem, pišu mediji. - Divna me je videla na u emisiji „Provodadžija“. Pozvala me je, izjavila mi ljubav i zamolila da se upoznamo. Pristao sam i ona je onako grbava došla s ocem i majkom kod mene. Ja ih ugostim u skromnom domu, kažem im da sam siromašan, ali bogat u duši. Svideo sam joj se na prvi pogled i ostala je kod mene da živi - priča Asanović i napominje da je Divna kod njega „uživala kao u hotelu“:

- Obukao sam je od glave do pete. Mazio sam je i pazio. Donosio sam joj kafu i doručak u krevet. Ja sam išao da radim kao konj, a ona je sedela i uživala po ceo dan. Komšije su mi se smejale jer sam je negovao kao bebu.

foto: Privatna arhiva

PUSTIO JE DA ODE

Zakazao sam svadbu, a ona me je ostavila!

Almir tvrdi da je s Divnom imao ozbiljne namere, ali da ga je ona napustila: - Ugovorio sam svadbu za 9. avgust 2014, ali me je ona ostavila 10. juna. Plakao sam kao kiša, molio je da razmisli, da ne pogreši. Pokušao sam da je zadržim, ali ona zapela da ide. Šta ću, ja je pustim i ostanem sam. Sad vidim da je taj njen maltretira, a kod mene je uživala.

foto: Printscreen

O njenom mužu MARKO SAMO GLEDA KAKO DA JE POVALI!

Almir kaže da je insistirao da se Divna operiše: - Hteo sam da budem njen spasilac. Vodio sam je na VMA. Doznao sam da u Kragujevcu dolaze ljudi iz Španije, da se operiše tamo taj njen problem. Tog Marka baš briga za nju, on samo gleda kako će da je povali, a ja ne.

Almiru je najteže palo što se Divna žalila komšiluku.

- Ja se brinem za nju, a ona ide od komšije do komšije i priča kako ne mogu s njom da imama seks. Priznajem, jeste me češkala, ali kunem se da je nisam video golu. Mene je bio strah da je ne povredim, ima grbu, s njom ne mogu te stvari da se rade. Ja sam bio zaljubljen u nju i nisam hteo da je povredim. A ja sam i dalje nevin, kunem se! - završio je Asanović.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.