SADA JE DEFINITIVNO! Aleksandri Subotić TRAJNO ODUZIMAJU dete! ONA JE OČAJNA, NA IVICI NERVNOG SLOMA! Čabarkapa traži DNK test i tvrdi da nije njegovo DETE
Foto: Printscreen

STRAŠNO

SADA JE DEFINITIVNO! Aleksandri Subotić TRAJNO ODUZIMAJU dete! ONA JE OČAJNA, NA IVICI NERVNOG SLOMA! Čabarkapa traži DNK test i tvrdi da nije njegovo DETE

Životne drame Aleksandre Subotić su iz dana u dan sve gore i gore

Objavljeno: 16:40h

Prošlog petka rijaliti takmičarka saznala je da postoji velika opasnost da joj Služba za socijalni rad oduzme ćerkicu Magdalenu. Čim je to saznala, toliko se uznemirila da je urlala po celoj vili.

Bukvalno je jecala na sav glas plašeći se da će joj dete predati hraniteljskoj porodici. Naime, dete u spoljnom svetu niko zvanično ne čuva jer ne postoji odobrenje od Socijalne službe za bilo kog člana porodice.

foto: Damir Dervišagić

- Sreća da je David bio sa Aleks u tajnoj sobi kad je to saznala. Jedva je uspevao da je bar na trenutak umiri rekavši joj da podržava svaku njenu odluku i da ako želi, može i da izađe iz rijalitija. Objasnio joj je da redovno obilazi i Magdalenu i da ne treba da brine, ali ni da je ne pominje u medijima. Na to mu je ona nervno rastrojena rekla:

foto: Printscreen

"Meni se ne sedi ovde, ja želim da izađem, pun mi je đavo svega i ne sedi mi se ovde. Ja sam od nje dobila tužbu na dve strane, meni nije dobro majke mi, ja se uopšte psihički ne osećam dobro. Davide, ja sam mrtva ozbiljna, ja uopšte više ne želim ovakve stvari. Ona je sve napisala na papiru i još je sve izdramatizovala, neke bolesne stvari. Da smo ti i ja radili seksualne konotacije pred detetom."

foto: Printscreen

Jecala je Aleksandra, koja je u petak posetila Službu za socijalni rad, gde se dodatno uznemirila jer je i dalje izvesno da će joj dete oduzeti dok je u vili, a najviše je potresla ćerka dok je ponavljala "Hoću moju mamu!"

Da sve bude još gore,, iz zatvora joj je poruke uputio i Aleksandar Čabarkapa i zapretio joj da će joj on oduzeti ćerku čim DNK analizom utvrdi da je njegova jer neće više da gleda kako mu dete zloupotrebljavaju u medijima.

foto: Zorana Jevtić

Međutim, ni tu nije kraj Aleksandrinim mukama. Naime, nedavno je saznala da joj nekadašnje drugarice rade o glavi, te da hoće da je razdvoje od Davida.

- Ljudi moji, onakva mržnja još nije viđena. Neke drugarice su joj ukrale sve stvari i zapalile. Planiraju i kuću da joj zapale. Idu na to da nema gde da se vrati kad izađe iz rijalitija - otkriva izvor Sveta i dodaje:

- David čini sve da je spase. Trči na sve strane, u emisije, podržava Aleks, obilazi Magdalenu... Čak je i malo žustrije počeo da se ophodi prema Ljubi jer i on veruje da je ona doprinela haosu koji ih je zadesio.

foto: Damir Dervišagić

- Užasno je sve što rade Aleksandri, vidim da joj je teško. Urlala je po vili da će se ubiti, jedva su je smirili. Sve to me brine, i zato ću štititi Aleksandru i njeno dete. Ni ja više ovo ne mogu da izdržim. Vređaju nju i Magdalenu. Jako je ružno da udaraju tako nisko, lažu sve, sve se da demantovati, ali onda je udaraju tamo gde je najviše boli, a to je dete. Šta će se tu desiti, ne znam, samo znam da ću biti uz nju. Ne želim da trpi onolike napade i naruši zdravlje - kaže David.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.