NJEN ŽIVOT I DETINJSTVO NISU BILI LAKI: Kija je KOPILE, majka ju je rodila sa oženjenim MUŠKARCEM! Ovo je istina o njenom OCU
Foto: Printscreen

auuu

NJEN ŽIVOT I DETINJSTVO NISU BILI LAKI: Kija je KOPILE, majka ju je rodila sa oženjenim MUŠKARCEM! Ovo je istina o njenom OCU

Nije joj bilo lako u detinjstvu

Objavljeno:

Kristina Kija Kiockar, i dalje zakonita supruga Slobe Radanovića, koji se nakon ulaska u rijaliti "Zadruga" zaljubio u mladu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je započeo emotivnu vezu pred očiju javnosti.

Kija Kockar se trudila da na sve načine sakrije kroz šta prolazi nakon što je pevač pred kamerama objavio da će se razvesti od nje, čak i ukoliko bi ona pokušala da spasi brak, ali i da će oženiti Lunu po izlasku iz rijalitija. Čak je i našla novog momka, ali sve to nije bilo dovoljno pa je odlučila da uđe u "Zadrugu" i svima pomrsi konce.

foto: Printscreen

Međutim, njen ulazak i celokupna situacija najteže je pala Slobinoj majci, Draginji Radanović, koja jako teško podnosi situaciju u kojoj se njen mezimac našao.

- Preselo mi je sve, dosta je više bilo! Hoće mene na duši da nose, svi redom. Svi mi znamo šta Kija radi, sve je to namešteno. Treba dete da mi pukne tamo, bre! Iz bolnice sam sada došla, treba li da umrem, neko na duši da me nosi, pa da se moje dete posle oseća krivim? - rekla je kroz suze Slobina majka.

A onda, komentar koji je dala komšika Slobine mame, sve je zaintrigirao. Naime, ona je otkrila u kakvom je odnosu Kija sa svojim ocem:

- Kristina je kopile, nju je majka rodila sa oženjenim muškarcem! Zato i ne spominje oca, nikad nije ni živela sa njim!

Verujemo da Kristina nimalo nije imala lako detinjstvo, i da će se mnogi nad njenom sudbinom sažaliti.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.