PROVALJENA! Ovo je Kijin plan, a ne želi da zadrži SLOBU, ona hoće OVO!
Foto: Printscreen

OPASNICA

PROVALJENA! Ovo je Kijin plan, a ne želi da zadrži SLOBU, ona hoće OVO!

Bivša učesnica Zadruge Andrijana Radonjić napustila je nedavno ovaj rijaliti. Pinkova zvezda je nakon izbacivanja otkrila šta se zapravo desilo kada je Kristina Kija Kockar prvi put ušla u rijaliti da pruži podršku tada još svom muškarcu Slobi Radanoviću

Objavljeno:

- Ja sam, kada sam izašla, to pogledala i na Jutjubu... Uživo je bilo baš gusto, pogledala sam ka vratima i videla neku devojku. Prvo sam pomislila da je to neka voditeljka, ali kada sam malo bolje i bliže pogledala, shvatila sam da je ona pošto znam kako izgleda. Posmatrala sam reakcije, bilo je baš napeto, tenzija je bila jako velika. Ona je došla tu kao da je sve u redu, sve je te večeri bilo jako čudno...

foto: Printscreen

NE PRESTAJE SA ŽESTOKIM RAFALOM: Kija Kockar sad ispričala i kakav je seks imala sa Slobom!

- Ja, da sam na njenom mestu i da je cela ta situacija iskrena kako je sve prikazano i predstavljeno, da sam taj neko ko je došao tu, ne bih se nikada tako ponašala. Prvo nikada ne bih dovela sebe u situaciju da ulazim u rijaliti na takav način i da se tako ponašam. Jednostavno ne bih nekom Slobi davala na značaju, niti se pojavljivala u medijima, a ona je verovatno htela minut slave pa je iskoristila ovaj povod. Mislim da je zbog ličnog marketinga ušla tamo, a ne da bi spasila brak.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kada nemate tamo nikoga drugog osim ukućana, počinju da vam se sviđaju ljudi koje napolju ne biste ni pogledali. Osećaj je kao da halucinirate. Oni su se čuli i pre nego što su ušli u Zadrugu, to se znalo. Mislim da su simpatije između njih postojale i pre rijalitija.

foto: Printscreen

- Ja se nadam, dragi su mi i jedno i drugo, ali ne znam. Luna je mlada i nezrela, ona sama za sebe kaže da je razmažena, a Sloba neće da trpi i toleriše neke stvari, tako da ne znam. Ja bih volela, ali ne znam šta da kažem.

(Espreso.co.rs/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.