Kija UPALA LUNI I SLOBI U KREVET! Tada je od muža tražila ONO što niko nije očekivao!(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

HAOS U RIJALITIJU!

Kija UPALA LUNI I SLOBI U KREVET! Tada je od muža tražila ONO što niko nije očekivao!(VIDEO)

Zbog griže savesti koju oseća zbog toga što ju je prevario, rekao je da će biti tu za nju šta god da joj zatreba, kao što je ona za njega bila prethodnih pet godina

Objavljeno:

Kristina Kockar, supruga Slobe Radanovića, sinoć je ušla u najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu". Kada su je zadrugari videli zanemeli su, ali su je ipak svi sa osmehom na licu dočekali. Sa druge strane, Sloba i njegova devojka Luna stali su kao ukopani, jer nisu mogli da veruju da se ona usudila da uđe.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Danas svi pomažu Kiji kako se ne bi osećana neprijatno i neprihvaćeno, ali ni Slobina pomoć ne izostaje. Kako nije imala svoju četkicu kod sebe Kija je još sinoć nagovestila Slobi da će privremeno koristiti njegovu. Zbog griže savesti koju oseća zbog toga što ju je prevario, rekao je da će biti tu za nju šta god da joj zatreba, kao što je ona za njega bila prethodnih pet godina.

Luna se jutros u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom požalila kako im je kad su ustali u krevet došla Kija, koja je tražila Slobinu četkicu za zube. Ona vidi da je Sloba razapet, da ne zna šta da radi, zbog čega se oseća još gore.

Sinoć mu je tražila četkicu za zube. Ja sam kriva za to, znala sam da je on nečiji muškarac i pristala sam da budem njegova devojka - samokritična je bila Luna.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Matora ju je hrabrila i govorila kako ni Slobi nije svejedno, da ni ona ne bi znala kako da se ponaša da je u istoj situaciji i da ne treba da beži od Slobe, da mu je sada najpotrebnija.

Šta ju je Matora posavetovala i šta ona misli o Kijinom ulasku, pogledajte u sledećem video-snimku.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.