LUNA U AGONIJI! NE PRESTAJE DA PLAČE ZBOG ULASKA KIJE: Nisi više moj Sloba! Ne želim ni da te poljubim! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

PUCA IM VEZA

LUNA U AGONIJI! NE PRESTAJE DA PLAČE ZBOG ULASKA KIJE: Nisi više moj Sloba! Ne želim ni da te poljubim! (VIDEO) (FOTO)

Kada su se probudili Luna je Radanoviću rekla da više nije sigurna kako će se on ponašati prema njoj, i zapretila mu je

Objavljeno:

Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" je načisto izludeo Lunu i ona je celo jutro preplakala, i džaba se Sloba trudio da je uteši.

KIJA JE UŠLA U ZADRUGU, SLOBA I LUNA ZANEMELI: Odmah je počelo da seva sa svih strana, pevač nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Kada su se probudili Luna je Radanoviću rekla da više nije sigurna kako će se on ponašati prema njoj, i zapretila mu je:

- Samo budi iskren prema meni, sto posto! Jedna tvoja laž, samo jedna tvoja laž i to će biti kraj! Samo jedna, ali bukvalno samo jedna. Ako saznam nešto, ljudi će upoznati neku Lunu koju nisu znali i želeli. Ja sam spremna na sve!

ČIM JE KIJA UŠLA, ANABELA OKRENULA PLOČU: Bila bih srećna da Luna i Sloba raskinu!

Pogledajte razgovor Slobe i Lune u krevetu:

Potom su njih dvoje i napolju nastavili priču a Luna, koja je delovala kao da je na rubu nervnog sloma, je plakala bez prestanka.

UNIŠTIO SI MOJ ŽIVOT! HVALA TI, SLOBODANE! Kija je čitala bukvicu Slobi, a savio glavu i ni da bekne, a za Lunu tek ima poseban izraz! (VIDEO)

- Nikada više nećemo biti kao pre. Nisam jaka za ovo, ne mogu da izdržim. Ne osećam se kao da si ti više moj Sloba, nemam želju ni da te poljubim, ni zagrlim, ništa. Celu noć nisam spavala, jedem se, nisam za ovu priču i to je činjenica. Biće sve gore i gore - jecala je Đoganijeva a Sloba se trudio da je umiri.

foto: Printscreen/TV Pink

- A ja sam od kamena... Šta ja pogrešno radim. Misliš da je meni lako. Ako ti ja nisam do sada dokazao svoja osećanja... Rekla je sinoć da ima dečka, mi nikada nećemo više biti zajedno. Alo, ja tebe volim, koliko puta treba da ti ponovim. Prestani da ponavljaš da si ti moja ljubavnica, to nije istina... ja sam u braku samo na papiru - govorio je Sloba i dodao:

- Molim te nemoj da dozvoliš da izgubimo ovo što imamo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.