ONI SU TO LADNO RADILI U WC-U?! Slobo, nećemo više voditi ljubav dok ne izađemo odavde, moraćeš da se suzdržavaš! (FOTO)
Foto: Printscreen

au...

ONI SU TO LADNO RADILI U WC-U?! Slobo, nećemo više voditi ljubav dok ne izađemo odavde, moraćeš da se suzdržavaš! (FOTO)

Sloba i Luna su potpuno neočekivano progovorili o intimnim odnosima

Objavljeno:

Veliki šef odlučio je da zabrani istovremeni boravak više od jednog Zadrugara u toaletu pod pretnjom da će ih inače snimati. Zbog ove odluke su se mnogi iznervirali, ali su imali i različite komentare

- Ja ću ispoštovati to pravilo, ali ne možete samo da se hvatate za to, kao, vođenje ljubavi i seks… Po meni je glavno to što ti pušiš u wc-u! I to što tračarite! - rekao je Sloba obraćajući se Saški.

foto: Printscreen

- Ja ne tračarim! Sve što kažem tamo, kažem i ovde! - odgovorila mu je Saška.

- U pismu piše da je zbog tračarenja! Kad se ima seks to se ne čuje, nema šta da se krije! Seks ima svako ovde, i to je to - pokrenula je Luna priču o odnosima.

- Ne postoji osoba koja se nije zatvarala sa nekim u WC. Po meni je gore to što neko tračari, nego što će se čuti “a, a, u”… Po meni je to već očekivano, ako je neko mlad. Niti je zanimljivo to što će se neko ispod pokrivača je**ti, neće se ništa videti, niti ovo. Vidiš kako se mrda čaršaf, šta? Bravo, - objašnjavao je Sloba, a onda je usledio Lunin odgovor koji ga je ostavio bez teksta.

- Ništa, ljubavi. Poštovaću, nećemo više, Slobo, voditi ljubav dok ne izađemo odavde. Moraćeš da se suzdržavaš! Poštovaću sve, samo molim vas nemojte da uvodite kamere.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.